avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Activitate onikol38

Activitate onikol38

Răspuns la discuția plata femeii de serviciu
Nu !!Doamne fereste,, eu nu ma leg de salubritate am scris doar tot ce ne este noua taxat!!!Eu nu inteleg de ce trebuie sa platesc femeia de servici pe nr. de persoane!!!eu sa fiu sincera am convingerea ca mi se baga mina in buzunar!!!doar femeia de serviciu nu spala scarile de fiecare data ce trece un locatar!!!noi sintem doar 2 pers.ce fac cei care sint 5,6 sau mai multi!!!!
Răspuns la discuția plata femeii de serviciu
Pai sa va explic:platim 1.apa potabila,,2.apa canal.3.lumina pe casa scariipe nr.de pers.......4.salubritatea,nr.de pers.,,5taxa de asociatiepe nr.de pers.,,,,6.taxa femeie de servici pe nr.de pers.!!!!
Răspuns la discuția plata femeii de serviciu
Va multumesc ca ati binevoit sa-mi raspundeti!!!!Dar nu ma pot intelege cu presedintele de asociatie!!!eu inteleg ca se plateste pe apartament,,si nu pe nr. de persoane si ca ar trebui platit din taxa de buget!!Pe cind noi platim pe nr.de persoane si suplientar este aceasta taxa!!acum eu ce sa inteleg si ce ar trebui facut??va multumesc!!

D-le avocat deci nu e pe nr. de persoane am inteles bine??Si va mai rog daca puteti sa-mi raspundeti si la intrebarea cu plata adica se plateste taxa de asociatie+taxa pt. femeia de servici''''?????
Am o nedumerire !!!Daca se plateste taxa de associatie,se mai plateste separat si femeia de servici?.....si ar mai fi ceva!!?cum se plateste pe nr. de persoane sau pe apartament!!!!????...