avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Activitate allyyna_r

Activitate allyyna_r

buna ziua. sotul meu nu este in tara. avem o masina inregistrata pe numele lui. as vrea sa stiu daca o pot vinde ,in lipsa lui!!
Răspuns la discuția alocatie europeana
multumesc!
buna ziua,
am citit pe undeva ca ....copii ai caror parinti lucreaza in strainatate, pot beneficia de alocatie si din tara respectiva, ...aceasta calculandu-se astfel : din suma pe care un copil o primeste in tara respectiva se scade suma din romania, copilul primind diferenta.
se practica si la noi in tara?....presunpun ca la primarie , la serviul de asistenta sociala....sa primim mai multe informatii....
multumesc !
-cum sa scriu ca sa ma fac inteleasa..:( ...este o incurcatura..
-am semnat fisa de evaluare in data de 22.05, am intrat in concediu de risc in data 3.07.din aceasta data mi s-au dat 120 zile de concediu de risc.
- acum asistenta spune ca a gresit ...pt ca eu ar fi trebuit sa stau acasa exact din data 22.05 si ca ar fi trebuit sa scada din 120 zile cele 42 zile ( din 22.05 pana in 3.07) si sa-mi dea doar 78 zile de risc
-.din cele 126 zile de maternitate mi-a dat pana acum 93 zile...si nu mi-ar mai da celelalte 33 zile...ca sa acopere zilele de la concediu de risc
- de la biroul de personal de la servici mi s-a spus ca ar trebui sa-mi dea si cele 33 zile...si apoi sa intru in concediu de crestere a copilului.
-nu sunt deloc lamurita si as vrea sa stiu cum este situatia de fapt.....
buna ziua,
am si eu o nelamurire.concedu de risc maternal se ia obligatoriu din data in care s-a facut fisa de risc maternal? eu am semnat fisa de evaluare in data de 22.05 2014, iar concediu l-am luat din 3.07.2014.. am nascut pe 26 .11.2014. iar acum asistenta spune ca de fapt nu mai trebuia sa-mi dea 120 zile ci doar 78 (parca) pt ca se scad zilele din 22.05 pana in 3.07....si in conditiile astea nu-mi mai da concediu de maternitate care ar mai fi inca 33 zile.