avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2037 soluții astăzi
Forum Activitate oana3023

Activitate oana3023

Răspuns la discuția Custodie exclusiva
si daca cumva vreau sa ies cu fata din tara si in vacanta nu am sa pot pt ca chiar atatea nu o sa vrea,mai mult ca sigur
si inca o intrebare .imi trebuie avocat sau pot sa ma duc cu el in tribunal si sa facem actele in fata judecatorului,cum e procedura'?
multumesc de raspuns ,precizez ca c fata nu i agresiv sub nici o forma ba chiar tine la ea dar cu mine e agresiv verbal
buna ziua,as dori sa intreb daca el concubinul meu e de acord sa mi dea custodie exculsiva o pot o obtine doar la notar?intreb asta pt ca situatie nu i foarte ok,adica el a avut o tentativa de suicid , l am salvat atunci ,ne certam destul de des din motive banale ,pe scrisoarea medicala ii scrie tlburari de comportament si altele ,de aceea e foarte instabil,azi stie ce face maine nu(azi se sinucide,maine pleaca,etc)am discutat amandoi a zis ca i de acord sa mi ofere custodia tocmai din aceste motive ,as putea sa o pbtin asa ?precizez ca nu vreau sa l scot din drepturile parintesti sau sa i iau fata dar daca intr o zi el pleaca si ma lasa cu fata eu cum il mai gasesc sa pot sa cer acest drept atunci?