avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Dan Belea

Activitate Dan Belea

Răspuns la discuția Provident
Va multumesc mult.....am primit toate informatiile de care aveam nevoie...sunteti profii...
Răspuns la discuția Provident
Ce ma sfatuiti sa fac in situatia data? poate cineva care a mai trecut prin asa ceva sa imi dea o idee?
Răspuns la discuția Provident
E adevarat ca nu am mai platit dar nu vreau sa le platesc acum un serviciu care ei nu mi-i l-au oferit adica deplasarea agentului. si in plus eu stateam si asteptam o solutie de reesalonare de la ei, promisa telefonic care nu a mai venit. Si daca vroiam sa platesc nu aveam la cine din moment ce nu m-a mai cautat nimeni. era obligatia lor sa vina saptamanal cum era stipulat in contract
Răspuns la discuția Provident
Nu am primit o solutie de reesalonare. ei mi-au transmis ca vor venii cu o solutie si dupa aprox 5-6 luni au cerut achitarea ratelor restante si abia pe urma vom avea o discutie legata de reesalonare. Doar ca aceste rate restante contin si deplasarea agentului care eu nu am fost de acord sa o platesc. Pot sa le deschid un proces pentru ca m-au introdus in baza de date la biroul de credite iar eu acum cateva luni am incercat sa fac un credit pentru casa si am primit raspuns negativ din cauza lor?
Discuție Provident
Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie sa platesc toate ratele restante (aprox 3000 lei) desi in acestea era inclusa deplasarea agentului, serviciu pe care nu l-am mai primit pentru ca nu a mai venit nimeni pe la mine. Acum am primit o scrisoare de la ei ca le datorez 6000 lei. Ce pot sa fac? Mentionez ca m-au bagat si in biroul de credite in perioada in care eu asteptam o solutie de rambursare esalonata care nu a mai venit de la ei.