avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Activitate icemane

Activitate icemane

Mașina nu e lovită sa stricat motorul.soferul are bunăvoință să o repare dar el nu vrea vrea alata mașină. Cu ce drept?
Buna ziua..Am o întrebare.Daca o persoana împrumută mașină și aceasta mașină se strică fara a avea o hârtie doveditoare că a împrumutat mașină legal care sunt consecințele.Poate fi dată în judecată .Și pe ce bază. Va mulțumesc..
DEZMEMBRARE LOCUINTA
CARE ESTE PROCEDURA LEGALA. ?? Trebuie și acordul vecinilor. ??Menționez că suntem mai multe familii in curte ??
am fost la notar si a fost de acord si a si semnat ca domiciliul copiilor sa fie la parintii mei unde locuiesc si eu, dar nuam nimik la mana pentru ca actele trebuiau sa iasa in 18 septembrie dar intre timp a fost la tribunal si la protectia copilului. si acum ma ameninta ca daca ma duc dupa copila imi face plangere penala. si copila este la parintii lui ca el este la lucru. nu stiu cum sa procedez si sa fac sa fie totul legal sa iau copila de acolo pana in 14 cand avem termen la tribunal. ce ma sfatuiti sa fac ?
Bună dimineața am și eu o problema. Am 2 copii de 3 respectiv un an și am decis sa ma despart de soț din cauza neînțelegerilor. Am plecat cu copiii la părinții mei și timp de 2 luni i-a cautat doar de 2 ori. Am ajuns în fata unui notar sa facem actele pt divorț unde am fost de acord sa ia copiii 2 weekenduri și o sapt în vacanta. Weekendul asta a vrut sa ia doar fetita de 3 an i și eu i-am spus sa ii ia pe amândoi ca amândoi au nevoie de atenția lui și la început nu a vrut apoi i-a luat. Pe cel mic l-a adus înapoi ieri iar pe fetita nu motivând ca a făcut cerere presedentialapt custodia ei acuzandu-ma de neglijenta. Nu vrea sa mi-o dea înapoi pana se decide cine o va lua în custodie. Ieri a amenințat ca dacă ma duc după ea și fac scandal ca îmi face plângere penala. Ce pot eu sa fac legal sa o iau de la el în condițiile în care avem termenul la tribunal doar în 14 sept.? A fost și la protecția copilului sa se facă ancheta unde locuiesc motivând ca nu avem condiții de creșterea copilului. Iar el nu vrea decât fetita nu și pe cel mic pt ca acum ea e mai mare se poate descurca cu ea.
Buna ziua
Am si eu o intrebare
Daca sotia nu se mai intelege cu sotul la mijloc sunt 2 copii cu ce drept tine el alocatia lor pe motiv ca este datoare .Cum se pot recupera alocatiile din urma tinand cont ca nu mai stau inpreuna de 1 luna.Mentionez ca nu mai stau si vor sa divorteze.De ce tine el alocatiile cand copii sunt la mama chiar daca intra pe cardul lui??
Răspuns la discuția Problema minor
principala problema este ca nu vrea sa mearga la scoala si directiunea nea spus ca noi o sa fim trasi la raspundere daca nu gata scoala.Nu e decizia noastra este decizia lui.Suntem legati de maini
Si nu vrea sa vina nici aca sa si cu forta nu se poate
Discuție Problema minor
Am o intrebare.Minor plecat de acasa a renuntat la scoala nu mai vrea sa faca scoala mai are 11 luni pana la majorat.Nu mai vrea sa aiba de aface cu familia . Am fost la politia au spus ca mai mult decat sa o aduca acasa nu au alceva de facut.e a 4 oara cand pleaca de acasa a spus ca numai are nici o intentie sa mai aiba legatura cu familia.Nu vrea sa isi termine studiile cls.a..10 decat sa traiasca pe cont propriu.Vrea sa dea o declaratie cum ca traieste pe cot propriu sa isi asume responsabilitatea pentru faptele ei.Se poate face acea declaratie si unde trebuie facut acest lucru.Parinti au incercat sa faca tot posibilul sa o faca sa inteleaga cu nu procedeaza bine inclusiv ducand-o la sedinte la Psiholog dar fara rezultat
Poate sa faca aceasta declaratie si unde.
Cum am spus mai sus a fost un joc ADEVAR SAU PROVOCARE si a fost provocata sa isi daca o poza nud.Nu sa gândit ca aceea persoana o va arata mai departe.
Nu a fost publicata de ea.Am spus a fost un joc bizar ADEVAR SAU PROVOCARE .Fata nu s-a gândit la urmări a fost provocata cum spuneam mai sus sa isi faca o poza nud si să-i io trimisă acelei persoane care a provocat-o Iar aceea persoana a arătat-o mai departe.