avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Activitate kati-lina

Activitate kati-lina

Daca aveati certificat de casatorie la data conceperii copilului, atunci tatal copilului este cel din certificatul de casatorie, si mai intii trebuie sa faceti tagada paternitatii pentru ca apoi sa puteti face recunoastere si purtare nume sau stabilire filiatie.
Dupa cum spuneti de hotariri, cred ca aveti una ptr. tagada paternitatii si una de stabilire filiatie, si atunci poate doar mama sa mearga la starea civila.
inregistrarea nasterii se face in termen de 15 zile calendaristice, iar pentru motive intemiate si demonstrate cu acte se poate inregistra pina la un an.
Daca aveti certificat de casatorie, certificatul de nastere al copilului il poate ridica numai mama daca sotul este plecat.
acte necesare actul dv de identitate valabil, certficatul de casatorie si actul medical-constatarea nasterii.
Da. De telefoane nici nu mai spun ca am schimbat nr. de citeva ori, si continua sa le asculte.
In casa nu am lucruri de valoare, dar cred ca au pus ceva dispozitive prin care ma privesc si asculta discutiile din interiorul locuintei.Asta am constatat, deoarece ma suna pe telefon diferite persoane necunoscute si ceea ce spun la telefon are legatura cu discutiile din casa.Dar ma voi apara singura.
Răspuns la discuția Plangere abandon de familie
multumesc pentru indrumare.
dar eu locuiesc intr-o localitate si el locuieste in alta localitate, atunci el va fi chemat la organele de cercetare din localitatea mea de domiciliu sau la domiciliu lui?
Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti la ce organ pot sa depun o plingere pentru abandon de familie si la domiciliul cui?
Cu ce acte trebuie sa ma prezint?
Va rugam sa ne spuneti daca este corect ca un executor judecatoresc sa retina dintr-un venit de zilier variabil intre 350-490 mai mult de 1/2, cheltuieli de judecata?
Multumesc, mult pentru raspunsuri.
Dar detectivul poate sa intre in casa peste o batrina, chiar asa, iar atunci cind l-am pozat de ce a fugit si nu a stat de vorba cu mine?
Ce ar fi normal sa fac eu in situatia aceasta?
Bună ziua. Vă rog să mă îndrumaţi cum să procedez.
Locuiesc la parterul unui bloc împreună cu mama de 86 ani şi prietenul meu.Într-una din zile mama ne spune că a venit în casă un bărbat care aspus că e de la gaz şi s-auitat după mobilă cu o lumină lungă, ,,o lunetă,, şi a vorbit frumos cu ea şi din discuţie a concluzionat că era un bărbat ,,bine,, ,,învăţat, deştept,,Am certat-o şi s-a speriat f tare ,iar acum îi este f. frică cînd plecăm la servici şi ea rămîne singură în casă.La aproximativ 2 săptămîni am rămas cu mama acasă şi am ieşit afară în zona blocului pe o băcuţă, de unde am observat că o maşină condusă de un bărbat opreşte în dreptul locului meu de parcare, unde privea insistent( maşina mea lipsea,era în servis de o săptămînă).A mai mers puţin uitîndu-se tot insistent la parcare si balcon,după care s-a aşezat intr-o parcare de unde avea vizibilitatea mai bună.Eu am scos telefonul şi am început să fac poze cam de la 30 metri,s-a uitat urît la mine şi s-a şutit repede în maşină de unde mă fila în oglinzi, eu am continuat să fac poze.După cîteva minute a ieşi din maşină mergînd 20 metri în spatele meu, al băncuţei, unde erau nişte tufe şi mă urmărea de acolo făcîndu-se că vorbeşte cu un bărbat din parcare ,iar cînd eu mă ridicam cu faţa si-l priveam,el se întorcea cu spatele şi tot aşa pînă s-a enervat f tare s-a urcat în maşină şia plecat, iar eu alergam să-i fac poză,văzîndumă în oglinzi a virat brusc pe INTERZIS pe o străduţă între blocuri de unde a ţîşnit în starda principală.
Această maşină cu acest nr.am mai văzut-o în zonă tot în dreptul parcării, crezînd că vrea să parcheze , dar nu i-am dat importanţă
Prietenul meu văzînd pozele a spus că în urmă cu cîteva săptămîni a oprit şi în dreptul lui, uitînduse insisitent la el şi că era acelaşi şofer din fotografie.
Mai pot să spun că atunci cînd apărea această maşină în zona noastră,deasemeni, la blocul din fata locuinţei mele (100 metri), aparea şi maşina unui avocat care a reprezentat partea adversă, într-un proces al prietenului meu, şi care nu are legătură cu acea zonă a oraşului.
Răspuns la discuția actiunea oblica
Multumesc.Dar nu stiu prea bine, adica sunt 2 actiuni deodata si ambele se taxeaza?
Discuție actiunea oblica
Buna ziua.
Care sunt taxele pentru a introduce actiune oblica?
Dar termenul?