La începutul anului 2023, în martie, am făcut asigurare la Euroins pe un an de zile. Am plătit doar jumate de an, apoi firma RCA a dat faliment. Din data de octombrie până anul următor, au intrat în faliment și eu n-am mai plătit cealaltă jumătate de an. Este normal ca să primesc acum o cerere de plată pentru jumătatea de an în care ei erau în faliment. La momentul actual, în 2025, firma nu mai există. Eu am plătit la Euroins sau cu ea am plătit această sumă de bani.
Buna! Mi-am luat concediu de odihna pentru a-mi rezolva unele probleme personale. Am anuntat din timp ca nu voi putea participa la sedinta care va avea loc tocmai in prima mea zi ( mai bine zis seara avand in vedere ora tarzie 21:30), din concediu. Ulterior am fost sunat de catre director care era foarte revoltat de ce nu am ajuns la sedinta, desi ii spusesem din timp ca nu voi ajunge. ( pentru asta imi luasem si concediu pentru ca aveam probleme si nu puteam sa mai merg la lucru). Apoi a inceput cu amenintarile...
Intrebarea mea este: Sunt obligat sa particip la sedinte daca sunt in concediu ? si
Ce masuri se pot lua daca angajatorul nu isi mai rescepcta obligatiile fata de angajati?