avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate madone121

Activitate madone121

Răspuns la discuția Contestatie concurs angajare
Asadar, revin cu un update asupra problemei mele. Am comunicat celor in masura ca exista legea de mai sus si mi s-a spus ca lor nu se aplica, ca in lege nu scrie ca se aplica regiilor autonome partea cu contestatii, asadar contestatia mea este in lucru (desi a fost depusa acum o saptamana), si nu se stie termenul maxim cand voi primi raspuns. Am solicitat si prezenta mea la recorectura si mi s-a spus ca nu se practica acest lucru la ei, prin urmare, voi primi raspunsul la contestatie in scris, acasa. Problema este urmatoare, NU CRED ca imi vor solutiona in bine contestatia, desi lucrarea a fost redactata pe subiecte, insa am primit cu 31 de sutimi mai putin decat nota de admitere pe post....destul de ciudatel...vreau sa stiu si care sunt urmatoarele demersuri dupa contestatie si ce sanse credeti ca as avea in instanta sa castig? (mentionez ca regia nu are o procedura interna de corectura, pur si simplu se intocmeste o comisie si nu exista un barem de corectare, se ia doar legea si se corecteaza).
Răspuns la discuția Contestatie concurs angajare
e vorba de o regie autonoma, sub autoritatea Ministerului Transporturilor care intra sub incidenta oug 109/2011 (guvernanta corporatista a intreprinderilor publice). se autofinanteaza, deci nu stiu exact in ce categorie intra...
Răspuns la discuția Contestatie concurs angajare
Inca un lucru...e vorba de intreprindere publica...se aplica legea de mai sus?
Răspuns la discuția Contestatie concurs angajare
Multumesc foarte mult pt raspunsuri. Daca nu primesc raspuns in acest termen (24h), ce trebuie sa fac?
Buna seara,

Vreau sa stiu daca exista vreun demers legal prin care pot contesta subevaluarea unui candidat la un concurs de angajare? Mai exact, am dat probe scrise si desi stiu cat si ce am scris, am primit o nota sub nota de angajare, si consider ca s-a comis o nedreptate.

Va rog, help!#-o