avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate mariape

Activitate mariape

Răspuns la discuția Demisie în perioada de probă
Multumesc de răspuns!
Răspuns la discuția Demisie în perioada de probă
Da, este oficială adresa de e-mail, angajatorul este Adecco, care îi reprezintă pe o firmă de cosmetice, nu am primit nici un salariu, pe 10 al următoarei luni ar trebuii sa îi primesc, nu am avans ci salariu complet.
Buna ziua, sunt angajată de două săptămâni, in cim scrie perioada de probă 15 zile, pentru ca lucrez la 5 ore, vreau sa imi dau demisia dar angajatorul este din Iași, și eu din Suceava, este bine dacă o trimit pe email, eu de luni nu mai vreau sa merg la acel job care ma demoralizeaza, cum pot proceda?
Răspuns la discuția concediere
A fost verbala cererea, apoi in scris, si ma bucur ca am si plecat din firma deoarece isi batea joc de mine mutandu-ma in depozit la -5° grade, din cauza ca trebuie sa predea biroul si cate alte discutii, acum sunt in preaviz 20 de zile urmand apoi sa imi inceteze contractul de munca! Eu am incredere in fortele proprii si nu regret nimic, tot ceea ce am intampinat a fost o experinta, multumesc pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția concediere
Astazi am primit preavizul, mi s-a desfiintat postul dupa ce am fost la itm si am depus o reclamatie ca nu vrea sa imi elibereze o adeverinta pentru timpul cat am lucrat!
Răspuns la discuția concediere
Intocmai, si daca imi imputa motive care nu tin de mine, doar ca sa plec? eu nu vreau sa merg in instanta pentru o situatie tensionata, nu ma lasa nici sa imi desfasor activitatea, stau fara sa fac nimic in birou.
Răspuns la discuția concediere
care sunt motivele ce duc la concediere fara preaviz? eu am cerut o adeverinta cu vechimea pentru un concurs la primarie, nu imi poate ingradi acest drept de a participa la un concurs pentru o functie in sistemul public.
Răspuns la discuția concediere
mi-a spus ca ma concediaza fara preaviz si sa imi incetez activitatea pe care o fac ca si operator introducere si validare date!
Discuție concediere
seful meu vrea sa ma concedieze pentru ca i-am cerut o adeverinta pentru timpul cat am lucrat la el, si mi-a reprosat ca nu i-am completat fisele de transport pe un an de zile in urma eu fiind angajata de 4 luni si acum 1 luna mi le-a dat sa le completez? cedrepturi am
Răspuns la discuția Completare foaie de parcurs
Multumesc de raspuns, aceste date se completeaza scris de mana, nu am cum sa le completez la calculator. Voiam sa stiu daca este o sarcina obligatorie in ceea ce ma priveste, o seara buna in continuare!

In principiu acest document se completeaza/semneaza de catre sofer, dar daca se foloseste calculatorul pt completarea acestora (unde nu mai conteaza cine a introdus datele), soferul le poate doar semna. Bineinteles raspunderea si-o asuma soferul pt realitatea datelor completate, prin semnarea acestora.