avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate lutzu17

Activitate lutzu17

Buna seara. Va scriu cu speranta ca voi primi cat mai multe si mai clare răspunsuri la întrebările mele. Sunt mama a doi baieti (2, respectiv 1 an), care vrea sa divorteze de sotul ei (tatăl copiilor).
Deocamdată nu am loc de munca, dar doresc sa-mi deschid pfa. M-ar ajuta acest lucru pt a dovedi ca îmi permit sa intretin copiii?
2. Locuinta in care m-as muta cu copiii ar fi apartamentul unui prieten pt care nu voi plăti chirie. Mă ajuta acest lucru? (probabil daca ar fi scris undeva, intr-un contract intre mine si prieten? Unde fac acest contract? E de ajuns daca îl fac scris si semnat cu el?)
3. Daca in trecut au fost acte de violenta din partea lui, insa pt care nu am dovezi, pot recurge la detectorul de minciuni? Am facut o plângere la politie, pe care am retras-o, bănuiesc ca nu are relevanta oricum?!
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Sunt in CCC1 pana copilul face 2 ani (20.08.2015).Tatal nu indeplineste conditiile pentru indemnizatie.Sunt insarcinata si urmatorul copil se va naste in luna Noiembrie,la 3 luni dupa ce ar trebui sa revin la munca.In CCC2 tot pentru 2 ani intentionez sa optez.La prima sarcina am fost toata perioada in CM(Anomalie Cerebeloasa Venoasa Dreapta= risc de a muri mama in timpul sarcinii).Intrebari :
- Cum se va face calculul banilor pe care-i voi ridica la al 2 - lea copil ?
- Trebuie sa prezint acte doveditoare cum ca tatal nu indeplinste conditiile pentru 1 luna de indemnizatie ?
- Cand si ce documente justificative,cereri va trebui sa prezint/fac la serviciu avand in vedere ca nu voi putea munci nici o zi intre cele doua CCC pe motiv de risc maternal ?

Va multumesc mult pentru timpul acordat.Demult sunt asteptata sa revin si imi e frica cand vor afla sa nu-mi faca probleme si sa ma dea in somaj sau altele care nu-mi trec prin cap!