avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Activitate Janina_S

Activitate Janina_S

Buna ziua,

Pot da în judecata Facebook?

În luna Octombrie mi s a spart contul ( Pagina de artist) de către cineva din Hong Kong care a făcut o reclama în valoare de 2000 Ron. Având în cont doar 1000 lei aceștia au fost retrași și ulterior recuperați de la banca.
Am făcut plângere la fb pt acesta frauda rezultând dezactivarea contului de publicitate.
După zeci de msg cu fb la care nu am primit niciun răspuns, am hotărât sapt trecută sa mi mai încerc norocul și am mai dat un msg, care prin surprinderea mea, mi s a reactivat contul. Problema e ca mi au lăsat de plata 1000 lei ( diferența) iar ca sa pot face din nou promovare, trebuie sa achit acești bani.
Am încercat sa le răspund la răspunsul lor, sa dau mesaje noi sa le explic. Din nou liniște.
Eu pierd timp, bani și clienți datorită lor.

Ce pot face?

Va mulțumesc,
Janina E
Unde as putea gasi o lista cu subcontractorii din Romania ( in domeniul constructiilor), mai exact executie lucrari gips-carton? As aprecia macar o pista de plecare. Multumesc!
Iertati-ma, unde pot gasi o lista cu subcontractorii ( constructii) din Romania? As aprecia enorm de mult o pista de plecare macar. Multumesc!