avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Angajati vs Subcontractori
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Angajati vs Subcontractori

Unde as putea gasi o lista cu subcontractorii din Romania ( in domeniul constructiilor), mai exact executie lucrari gips-carton? As aprecia macar o pista de plecare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cătălin Vasiloiu , Consilier juridic 20:01, 31 Martie 2015
O posibilitate ar putea fi www.listafirme.ro - evident contra unui preț, unde puteți solicita o bază de date cu firmele de construcții din țară după cod CAEN.

Sau apelați o persoană cunoscută (un prieten) care are deja o astfel de bază de date, de pildă cei ce lucrează în vânzări de materiale de construcții sau pentru amenajări interioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati vs subcontractori # ( in constructii ) ? ContSters205490 ContSters205490 Are cineva o parere ? Angajati sau subcontractori ( echipe ) IN Constructii ?? Ma rog ................ cat se mai construieste ... (vezi toată discuția)
Atestare profesionala dalexro67 dalexro67 Buna seara! Vreau sa infiintez o inteprindere individuala si am inteles ca trebuie sa fac dovada pregatirii/experientei profesionale.Problema e ca singurul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie Gabriela007 Gabriela007 Buna ziua! Am o camera foarte mare si as dori sa o impart in doua, utilizand doar o usa si panouri din termopan, nu sparg niciun zid, nu folosesc alte ... (vezi toată discuția)