avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Activitate mporojan

Activitate mporojan

Cu respect, va multumesc pentru feed-back!
Zi frumoasa in continuare!
OK. In concluzie:
- Proprietarul X = 1 persoana
- Firma Y, representata de Proprietarul X = 1 persoana
- Firma Z, reprezentata de Proprietarul X = 1 persoana
------------------------------------------------------------
prezenta: 1 persoana = Proprietar X (in ceea ce priveste prezenta la adunarea generala)
In cee ce priveste votul = 1 vot sau se iau in calcul 3 voturi

Cu stima , Marius
Forma de organizare - SRL
Utilitatile si le plateste separat (apa-canal, energie electrica), participand numai la cheltuielile comune ce implica activitatea de desfundare canalizare, lucrari de izolare terasa bloc, lucrari de reconditionare fatade bloc, etc.
Multumesc!
Spatiile comerciale sunt proprietate personala ale prorietarului apartamentului "X" din Asociatia de proprietari. Nu sunt inchiriate de catre Asociatie.
Iar in cazul in care, un proprietar detine 1 apartament si 2 spatii comerciale la parterul Asociatiei, el ce drep de vot are 1/1 sau 1/3. Pun aceasta intrebare deoarece, in momentul unei sedinte a adunarii generale a asociatiei si se strang 15 proprietari din 44 de apartamente+4spatii comerciale, cel cu 1 apartament +2 spatii comerciale, se considera o persoana pe tabelul de prezenta sau 3 persoane? Multumesc inca o data pentru suport. zi Frumoasa!
Multumesc frumos !
Buna ziua,
In cadrul unei Asociatii de proprietari, care are 44 de apartamente, un proprietar detine 4 imobile restul de 40 sunt prorietari individuali.
In cadrul unei adunari generale a Asociatie, unde se voteaza anumite subiecte ce tin de asociatie, proprietarului ce detine 4 apartamente, ii revin 4 voturi sau un singur vot?
Multumesc de clarificare si suport !