avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate klevente

Activitate klevente

Răspuns la discuția Detasare , delegare sau ... ?
Nu este scris nimic in c.i.m. in legatura cu locul de munca . Deci daca se face un act aditional la c.i.m. in care va specifica ca locul meu de munca este la sediul firmei Y atunci va fi legal ca angajat al firmei X sa lucrez la sediul firmei Y pe o perioada de citva ani ? Pentru un astfel de act aditional trebuie sa aiba acordul meu sau nu , normal in cazul daca este legal asa ceva ?
Răspuns la discuția Detasare , delegare sau ... ?
In c.i.m nu este mentionat locul muncii , numai functia : Sef atelier informatica si felul serviciului :Salariatul va presta urmatoarele activitati : Cordonarea departamentului service , garantii si interventii ;orice alta activitate legata de nevoile firmei . Nu este specificat locul muncii . Deci daca ma gandesc bine de trei ani de zile fac total altceva fata de ce este trecut in c.i.m. (sunt trimis la o alta firma unde lucrez ca administrator de retea pe baza unui contract incheiat intre cele doua firme , fara sa fie modificata c.i.m.-ul sau fara sa fie facuta vreun act aditional .Nici nu stiu daca este legal asaceva )
Buna ziua.
Sunt in urmatoarea situatie :Firma X (unde sunt angajat) a incheiat un cuntract cu firma Y si pe baza ecestei contract eu ca angajat al firmei X sunt obligat deja de trei ani de zile sa lucrez la sediul firmei Y 5 zile pe saptamina si 8 ore pe zii. Deci pe scurt sunt angajat al firmei X si de 3 ani lucrezi la sediul firmei Y . Intrebarea mea este ca : Ce este aceasta (delegare ,detasare sau ce este )? Este legal sa lucrez la sediul altei firme ani la rand fara acordul meu si fara sa fie intocmit vreun alt document in afara de contractul incheiat intre cele doua firme (in contract este precizat numai ca firma X asigura un specialist la sediul firmei Y 8 ore pe zii si 5 zile pe saptamina)
Multumesc.
Buna ziua.
Sunt angajat la o firma cu cod caen :6201 , in postul de Sef Atelier Informatica cod cor:133003 , am studii superioare de lunga durata la universitatea x , Facultatea de Matematica Informatica , specializarea Matematica.
Pot beneficia de scutirea impozitului de venit ?
Multumesc