avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate dragomirdana

Activitate dragomirdana

Răspuns la discuția Abuz de incredere
Va multumesc pentru raspuns. Incepand de astazi am primit cu totii notificare si somatie de plata, urmeaza sa primim popririle pe salariu.
Din pacate nici un coleg nu mai este dispus sa mergem in instanta, din diverse motive.
Prin urmare, se pare ca suntem buni de plata.
Răspuns la discuția Abuz de incredere
ar mai fi o alta colega care la randul ei a fost intrebata daca nu vrea sa faca si ea imprumut ptr. a noastra colega(din fericire ea a refuzat). totodata a fost martora cand eu I-am inmanat suma de 15.000 lei colegei.
Răspuns la discuția Abuz de incredere
Da,in idea ca ea va plati ratele in numele nostru luna de luna.ne-am gandit ca pana la urma este creditul ei. noi am dorit sa o ajutam fara sa ne luam nici un mijloc de precautie si fara sa na gandim la repercursiuni.
Asa a si fost intelegerea verbala. Facem credit in numele nostru dar ea va plati ratele.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Răspuns la discuția Abuz de incredere
Fiecare din noi, numerar dupa ce noi am incasat banii de la CAR.... si pe multa incredere
Răspuns la discuția Abuz de incredere
Nici unul din noi, nu am incheiat vreun act cu a noastra colega cum ca I-am dat banii, din pacate. in concluzie suntem buni de plata, da?
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta, intrucat nu stiu cum sa procedez. In luna iulie anul trecut am facut imprumut pe numele meu la un CAR pentru o colega in valoare de 15.000 lei, pe o perioada cu 2 ani( motivatia colegei a fost ca are deja un imprumut, ca are ceva probleme si ca are nevoie de ajutorul meu).In luna aprilie a.c am fost anuntata ca sunt in urma cu plata imprumutului, iar colegei urmeaza sa I se suspende contractual de munca ptr. o anumita infractiune. Am aflat ca mai sunt 7 colegi in aceeasi situatie.( au facut imprumut in nume propriu ptr. aceasta colega).Mentionez ca nu am stiut unii de altii. Putem sa facem o plangere penala colectiva, ptr. abuz de incredere?
E posibil sa ne mai recuperam prejudiciu sau vom fi buni de plata?( Fiecare din noi avem cate 3 giranti). Va multumesc#-o