avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate sandutazu

Activitate sandutazu

dar credeti ca ne putem lovi de oug 77/2013 cu posturile unice?
Care este parerea dvs in legatura cu art.5 conform caruia ordonatorul de credite poate reduce organigrama pentru a se incadra in buget.Ce posturi se pot elimina?
Răspuns la discuția Recuperare sume
Cum fac sa aflu din timp daca m-au dat in judecata pentru ca incuviintarea executarii se face fara citarea partilor?
Răspuns la discuția Transformarea overdraft in credit
Conform contractului overdraftul devine scadent la 4 luni dupa ultima alimentare.Deci din aprilie 2010 e scadent.Asta inseamna ca pana in aprilie 2013 putea fi demarata procedura de executare silita,ceea ce nu s-a intamplat.Pot trage concluzia ca s-a prescris?
Răspuns la discuția Transformarea overdraft in credit
daca ultima plata a fost in 2009 iar ratele mi s-au adus la cunostinta in 2013?
Buna ziua.Am un descoperit de cont din 2007 de 2000 lei.Din decembrie 2009 nu am mai platit nimic.In 2013 am fost contactat de banca si anuntat ca overdraft-ul meu a fost transformat in credit fara acordul mei si fara sa semnez ceva.Avand in vedere ca a trecut termenul de 3 ani de prescriptie(2009-2013) poate fi considerata legala aceasta actiune? Mai sunt dator?
Discuție Recuperare sume
una ziua.In 2006 am folosit descoperitul de cont la BCR in valoare de 2000 lei.Din 2009 am ramas fara servici si drept urmare nu am mai platit.In 2013 am primit telefon de la banca spunandu-mi ca datoria mea s-a transformat in rate lunare, fara ca eu sa semnez ceva si desi trecuse termenul de 3 ani de prescriptie.Acum in 2015 m-am trezit cu cei de la KRUK cum ca as avea 3900 de lei de plata dar inca nu au inceput executarea silita.Acum ma gandesc daca nu cumva incearca sa ma agate cu semnarea unui angajament de plata si cu achitarea unei sume de bani tocmai pentru a se prelungi din nou termenul de prescriptie.Ce sa fac?