Buna ziua,
Sunt un cetatean roman stabilit in Norvegia.Pentru ca vrem sa ajutam familia din Romania, trimitem frecvent in tara, o suma de bani in NOK catre contul meu personal deschis la Banca Transilvania, unde pot face operatiuni online de licitatie pt RON si mai departe pot folosi acei bani in scopuri personale. De cateva luni, am intampinat intarzieri in operarea acestor viramente externe. Am sesizat banca din Romania ( B. Transilvania ) de unde am primit doar raspunsuri standard de gen viramentele externe dureaza intre 3-5 zile lucratoare. Totul e ok pana aici, dar in momentul sesizarii mele, erau depasite cu mult cele 3-5 zile lucratoare. In aprilie, a fost o intarziere de aproape o saptamana, iar acuma, in 05 mai am facut un virament care nu a fost operat nici pana azi, 27 mai 2015. Am sesizat Banca Transilvania, de unde am primit aceleasi mesaje standard, nici un raspuns concret. Am cerut explicatii si bancii de aici de unde s-a facut transferul , am mesajul swift cum ca banii au plecat de aici pe data de 05 mai, am confirmarea bancii de aici ca banca beneficiara e responsabila de aceste intarzieri, dar din partea Bancii Transilvania nu am nici un raspuns si nici banii in contul meu. V-as ruga sa-mi spuneti ce ma sfatuiti sa fac mai departe, care ar trebui sa fie urmatorul meu demers si cui ar trebui sa ma adresez pentru aceasta situatie. Mentionez ca pe contul meu personal nu este nici o poprire, ca nu am credite restante in Romania si nu am fost instiintata de nici o problema de acest fel.
Multumesc mult pentru timpul acordat si pentru parerea dvs.,