avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate gabry_m2o

Activitate gabry_m2o

Discuție apel
Dupa o decizie definitiva in apel ca nefondata in materie contencios administrativ şi fiscal mai exista o alta cale de atac a sentintei?
Discuție prima casa
Buna ziua!
As dori sa stiu si eu daca se poate in ce conditii pot accesa un credit pentru prima casa.
Detin o firma de transport persoane(taxi) la care sunt administrator dar fara contract de munca incheiat .Firma are bilantul anual pe minus,afecteaza acest lucru obtinerea creditului?
As putea sa inchei un contract de munca ca salariat la mine la firma?
Firma are 2 actionari,unul sunt eu si celalat un frate de al meu care nu este in tara.
Creditul de care am nevoie ar fi echivalentul in lei a 16.000 euro.
De ce as avea nevoie pentru a putea accesa creditul,contract de munca incheiat ca administrator sau in alta functie?
Care este perioada minima acceptata de banca la locul de munca si de ce salar as avea nevoie?
Pot sa ma angajez singur sau e nevoie si de fratele plecat din tara?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția prima casa
Multumesc!Am intrebat deoarece am vazut pe net ca bancile se intereseaza si de situatia firmei unde lucrezi.Acum nu stiu daca este adevarat sau nu.
Discuție prima casa
Daca fac dovada angajarii la o firma care are bilantul anual negativ pot primi un credit pentru prima casa sau faptul ca firma este pe minus va influenta decizia bancii?Banca verifica si firma unde lucrezi sau doar angajatul?