avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Activitate Ciprian_m89

Activitate Ciprian_m89

Răspuns la discuția Tamponare
ma refer la faptul ca nu aveam cum sa pastrez o distanta regulamentara fata de conducatorul ce a intrat in fata mea de pe banda 1 in momentul tamponarii primelor 2 autoturisme...
Discuție Tamponare
Salut! am avut si eu nefericirea de a fi implicat intr-un accident pe un drum cu doua benzi pe sens, accident in care am fost implicate 4 autoturisme.

Eram 3 din cele 4 autoturisme implicate in accident pe banda a 2-a (cea de langa axul drumului), cand cel de-al 4lea autoturism a inceput o manevra de schimbare a benzi (de pe 1 pe 2). Partea interesanta este ca in momentul intrarii pe banda 2 a autoturismului de pe banda 1 , primele 2 autovehicule de pe banda (2) se tamponeaza usor...eu nemaivand distanta necesara de a opri sau ocoli autoturismul intrat de pe banda 1 il tamponez in partea din spate dreapta, acesta la randul lui tamponeaza unul din autoturismele implicate in primul accident cu partea dreapta fata in bara din stanga barei spate.

Politia nu se deplaseaza la locul accidentului, iar din ce declara conducatorul autoturismului de pe banda 1, si faptul ca lovirea in cazul meu a fost din spate...eu sunt scos de vina.


am vreo sansa in instanta?