avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate catalinavulpe74

Activitate catalinavulpe74

Răspuns la discuția somaj
constanta
Răspuns la discuția somaj
Cum trebuie sa imi fac lichidarea la societatea la care lucrez ca sa beneficiez de somaj si daca se poate sa beneficiez de el in Germania .
Discuție somaj
buna ziua
in ultimi 3 ani am beneficiat de concediu medical pentru ingrijirea copiluli bolnav , copilul a fost tratat intr-o clinica din Berlin unde ma aflu si acum , copilul nu mai face tratament si de aceea medicul curant nu poate sa-mi dea scrisoare medicala pentru a continua concediul medical.
Nu ma pot intoarce in tara copilul ar suporta drumul
Pot beneficia de somaj?Pot sa il transfer in Germania? Care sunt pasi pe care trebuie sa-i urmez?
Răspuns la discuția returnare produs
multumesc
in. data de 1 09-2016 ora 17 am achizitionat 2 telefoane de la vodafon unul cu prelungire de contract si celelalt la liber cu banii jos . punand telefoanele unul langa celalt a constant ca ce cumparat cu plata integrala are un defect la ecran . M-am prezentat la un magazin vodafon sambata dimineata sperand ca imi vor schimba produsul dar surpriza ma trimiteau la magazinull de la care l-am achizitionat , dupa multe discutii imi spun ca trebuie sa il trimita in service pentru reparatii .l-au plimbat pe la doua service -uri si astept sa vad cum functioneaza AS DORI SA STIU IN CAT TIMP DE LA ACHIZITIONARE POT RETURNA PRODUSUL CUMPRAT CONFORM LEGII TINAND CONT CA M-AM FOLOSIT DE ELAPROXIMATIV 36 DE ORE
Cumnata mea este in germania cu copilul bolmav de neopalazie si urmeaza un tratament chimioterapeutic.Si s-au adunt un nr de 518 zile de concediu medical in ultimile 24 de luni acordate de medicul curant cu avizul medicului expert in asigurari sociale .De cate zile de cocediu mai poate beneficia in continuare de oarece tratamentul se intinde pe o durata mai lunga ?