avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Activitate ARF

Activitate ARF

Răspuns la discuția Abuz neplata ore suplimentare
Nu exista sorti de izbanda, am vb cu colegi si se pare ca la ITM daca facem va afla cine a facut plangere si citez "zburam" oricum ei au trecut ca nu s-au facut ore suplimentare. din ce am reusit sa vb si cu alti colegi din tara este aceeasi situatie insa ne complacem. nu vreau sa-mi pierd jobul pt ca imi cer drepturile si nici nu vreau sa ma dea in judecata cum m-au amenintat :( nu ne permitem avocat, cum pute rezolva problema? este o firma de piese auto cu sediul in cluj si ni s-a dat de inteles ca are foarte multe relatii peste tot. va multumesc !!!
Răspuns la discuția Abuz neplata ore suplimentare
Da ne-am dat toti acordul pentru a rezolva probleme firmei evident si chiar nu avem, cel putin eu personal, nicio problema ca am efectuat acele ore. Problema e ca nu vor sa ni le plateasca.

Ni s-a cerut verbal sa facem un numar de ore astfel incat sa fim la zi cu intarzierile.
Buna ziua,
Va deranjez cu o nelamurire. Suntem 4 persoane in aceeasi situatie, lucram la aceeasi firma intr-una din filiale acesteia.

Am cerut plata orelor suplimentare pe care le-am facut in decursul ultimelor 2 luni si ni s-a raspuns ca nu vom primi nimic pt. ca a fost in datoria noastra sa le facem, desi aceste ore ne-au fost cerute pentru a rezolva anumite probleme care au aparut.

Ne-au spus sa ii dam in judecata daca nu ne convine, cu mentiunea ca daca facem asta vom fi concediati si nu ne vom mai putea angaja mult timp d-acum incolo in piata auto.

Va rog cine este avocat si ne poate ajuta.
Multumesc.