avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate werepairit

Activitate werepairit

Buna ziua,

Daca acordunor angajati indemnizatie de conducere sau spor pentru efectuarea unor sarcini suplimentare, fara caracter permanent, este obligatoriu sa declar in Revisal. Daca da, cum anume?

Multumesc
Va multumesc
Este vorba despre incheierea colaborarii cu un angajator si inceperea colaborarii cu un alt angajator dupa o saptamana, timp in care nu este semnat CIM cu niciunul dintre cei doi angajatori. Ce "riscuri" isi asuma angajatul respectiv?
Buna ziua,

In ce fel este afectat un angajat in situatia in care are o pauza de activitate intre doua locuri de munca?

Multumesc anticipat
Răspuns la discuția CONCEDIERI
As vrea sa merg pe varianta " din motive ce tin de persoana angajatului".
Discuție CONCEDIERI
Buna ziua,

Cum ma sfatuiti sa procedez, abordand calea cea mai sigura legal, pentru concedierea unor persoane care nu mai performeaza la nivelul dorit.

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Acordare CONCEDIU FARA PLATA
Am urmatoarea situatie: un angajat vrea sa se pregateasca pentru examenul de admitere in Politie si ne-a anunta astazi ca de luni doreste sa intre in CFS. Cum ma sfatuiti sa procedez?
Buna ziua,

Pot refuza o cerere de acordare a unui concediu fara plata?

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

Pot incheia actele aditionale pentru marirea salariilor (conform modificarii minimului brut ) anterior datei de 1 Mai? Revisalul pot sa il raportez anterior intrarii invigoare a maririi?

Multumesc anticipat
Buna ziua,

Avem un viitor angajat care va primi lunar suma de 1000 lei pentru preluarea responsabilitatilor unui post de conducere. Suma aceasta este spor sau indemnizatie? Unde pot sa trec in CIM aceasta suma?

Va multumesc anticipat