avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate iamcristina

Activitate iamcristina

Buna ziua! Sunt cam in aceeasi situatie si voiam sa stiu daca ati rezolvat ceva cu cei de la Transgaz.




[ interventie moderator - a nu se cita mesajul imediat anterior - se subintelege ca se raspunde ultimului mesaj ]
am intrat pe FPVS si am gasit asta:

Atentie! Dacă accidentul a fost provocat de un vehicul neasigurat RCA, FPVS garantează şi plăteste despăgubiri atât pentru daune materiale cât şi pentru vătămări de persoane şi decese.

Dacă accidentul a fost provocat de un vehicul neidentificat, FPVS garantează şi plăteste despăgubiri numai pentru vătămări de persoane şi decese. Pentru daunele materiale se garantează şi se plătesc despăgubiri numai dacă în accident, cel puţin o persoană a suferit vătămări care să necesite pentru vindecare mai mult de 60 de zile de îngrijiri medicale.

deci? sa completez totusi?
Nu am primit asigurarea fetei, am primit doar autorizatia de reparatii. Ni s-a spus ca atat noi cat si fata trebuie sa primim asigurarea de la cei cu masina cu numere straine si intreb ca nu inteleg de unde o sa primim asigurarea daca nu dam de el si am senzatia ca Politia nu va face nimic in sensul asta..
Ar fi trebuit sa primim asigurarea fetei?
Multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua. Joi ma duceam la Bucuresti impreuna cu sotul meu si in Saftica, la o trecere de pietoni, am oprit sa acordam prioritate unei doamne. Am asteptat noi pana a trecut (mergea cam incet cu niste plase in mana) si cand sa plecam de pe loc, BUM ne-a lovit o masina din spate. Am tras pe dreapta, dupa noi a tras si masina care ne-a lovit si cand ne-am dat jos sa vedem ce s-a intamplat, sa vorbim...am observat ca mai opreste cu noi si o masina cu numere de Spania cred (SE----DW) care a lovit masina din spatele nostru. Asa am facut eu si sotul meu legatura ca nu stim exact ce s-a intamplat in spatele nostru. In masina cu numere straine se aflau doi domni (pareau a fi de etnie roma), iar in cea din spatele nostru o fata de vreo28 ani. Am vorbit sa ne intelegem amiabil si la un moment dat fata a auzit o discutie intre ce doi cum ca ei nu au asigurare la masina si cand i-a intrebat care e treaba cu asigurarea, au spus ca nu vorbeau de asigurare, ci de CASCO ca el nu prea stie care e una si care e alta... Pana la urma au fost de acord sa mergem impreuna toate masinile la Politia din Otopeni doar ca pe drum masina cu numere straine ne-a"parasit"(noroc ca notasem pe tel numarul de inmatriculare al masinii) Am sunat la112 sa spunem ce s-a intamplat ca e o masina cu numere straine si daca fuge noi ce facem si ne-a spus ca ei sunt obligati sa se prezinte la sectie in 24 ore si ca nu ii putem obliga sa vina odata cu noi. Am ajuns la Politia Otopeni unde am dat declaratie si culmea, fata din spate care a intrat in noi, cand a vazut ca Politia nu gaseste masina dupa numarul de inmatriculare, a scris in declaratie ca noi am franat brusc, dar noua ne-a zis ca ea era oprita in spatele nostru si a venit cu viteza masina cu nr straine si a aruncat-o in masina noastra (bine ei ii zicea cineva la telefon ce sa scrie, ce sa faca) dar chiar nu e asa ca noi eram pe banda a doua si doamna de pe trecere atunci incepea sa treaca, oprisera si masinile de pe banda1 si cat am stat noi sa treaca nu a intrat nicio masina in noi, deci nu a franat nimeni brusc! Masina noastra nu e busita rau in spate, decat trebuie indreptat numarul si s-a luat putin voseaua, dar a fetei din spatele nostru e lovita bine si in fata si in spate, iar cea cu numere straine era rau in fata, i-a curs apa de la racire... In fine, intrebarea mea este: Ce putem face sa dam de masina cu numere straine si cum se va rezolva? Hai ca pe noi nu ne costa mult sa o reparam, dar fata din spatele nostru ce o sa faca? Ea a luat ieri legatura cu Politia Otopeni si i-a zis ca nu s-a prezentat cel cu masina cu numere straine si ei nu il gasesc in baza de date. Ah si sa spun ca la Politie i-am rugat sa dea prin statie numerele masinii si sa o opreasca macar sa ia datele soferului si au zis ca nu domne ca vin ei singuri in24 ore sa anunte accidentul.:(