avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate CraciunGeorgiana

Activitate CraciunGeorgiana

Răspuns la discuția Decizia de incetare a cim
Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
Buna ziua,

O persoana ce detine calificare de Electrician montator instalatii automatizate (COR 741308) poate fi incadrata in functia de Electrician intretinere si reparatii (COR 741307)?

Va multumesc anticipat!
Va multumesc mult si va doresc o zi buna!
Buna ziua,

Am urmatoarea situatie: o femeie insarcinata ( 2 luni) si-a schimbat locul de munca, cu intrerupere de 3 saptamani (incetat loc de munca 1 la sfarsitul lunii martie, inceput contract nou dupa mijlocul lunii aprilie), beneficieaza de indemnizatie crestere copil?

Va multumesc!
Va multumesc mult pentru raspuns.
O zi frumoasa!
Buna ziua,

O persoana beneficieaza de concediu medical cod 08 (sarcina si lauzie), la 01.07.2015 nu i s-a modificat salariul deoarece contractul de munca se suspenda de drept in momentul in care este in medical, desi suspendarea nu este trecuta in Revisal.
La incetarea concediului i se emite decizia de incetare a suspendarii care trebuie sa cuprinda si modificarea salariului la 1050 lei sau doar data incetarii suspendarii?
Persoana va intra in concediu crestere copil si nu stiu daca ar trebui modificat salariul inainte de a emite decizia de suspendare pentru crestere copil pana la 2 ani sau il las la 975 lei.

Va multumesc anticipat!