avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate bobyaRalu

Activitate bobyaRalu

Nu trebuia să prezentaţi BI sau CI. faceţi contestaţie în anulare PV, şi specificati că nu există temei legal să prezentaţi actele de identitate. Acestea sunt spusele unui director RATB, la RTV sâmbătă.
Răspuns la discuția Proces pe rol
Situaţia la zi? =o. ad.generală, a avut loc pe data de 23.03.2015. A-ţi primit decizii şi hotărâri ale adunării generale, până la această dată?? Nici eu.

Nu este hotărâre a adunării generale sau decizie a comitetului executiv pentru reprezentarea în proces.Întro discuţie avută cu preşedintozaur, cănd la-am întrebat despre decizia adunării generale în această privinţă, a răspuns ,,păi am vorbit cu ********." Acum când proprietarii nu vor să plătească onorariu, a afişat un P.V. scris de mână şi o chitanţă dubioasă primită de la avocat.Când a început procesul, asociaţia de proprietari, nu erea persoană juridică. A dobândit această calitate, în Noiembrie 2014 tot prin fraudă.
Discuție Proces pe rol
Bună ziua. 1.Sunt în litigiu cu asociaţia de proproprietari, de fapt cu preşedintozaurul asociaţiei. Pentru anulare P.V. al adunării generale din anul 2013 (lipsă cvorum)şi nerespectarea art,10 din L.230/2007. În timpul procesului, am constatat că toate documentele asociaţiei sunt false. Ce pot face? 2.Dacă, procesul nu este finalizat, este normal ca onorariul avocatului să se reţină pe lista de plată a întreţinerii?Vă mulţumesc anticipat.