avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate irdoboren

Activitate irdoboren

Răspuns la discuția Inselaciune reprezentanta auto
Da , asa este , sunt implicati comisar-avocat-procuror . De asta nu pot face nimic ? De asta nu mai primesc nici un sfat ,,,,,,,,oricum lupta este pierduta ? Asta e justitia in Romania ?
Răspuns la discuția Inselaciune reprezentanta auto
Da , procuroarea care se ocupa de caz , dupa 2 ani de cercetari (2010-2012) a fost numit prim procuror la parchet , (ptr merite deosebite la locul de munca) . iar acum suntem in 2015 , deci 3 ani la dispozitie sa incheie cercetarile dosarelor deschise pana atunci . cerem mult ?
. Si sa specific , administratorul - directorul reprezentantei a fost inspector la garda financiara si sotia este avocata , iar paguba totala trece peste 4 milioane euro si desigur nimeni nu are nimic nimic pe numele lor !
Va rog , totusi ce as mai putea face ?
Răspuns la discuția Inselaciune reprezentanta auto
patrascu razvan a scris:

Il cerceteaza pana se prescrie raspunderea penala, asa cum ati spus.

Si spuneţi-mi va rog , ce as putea face ? Infricosator cum functioneaza justitia in tara noastra .
Răspuns la discuția Inselaciune reprezentanta auto
patrascu razvan a scris:

Trebuia trimis in judecata pana acum.


Va multumesc ptr raspuns . Dar nu a fost trimis . Procuroarea care se ocupa de caz , de fiecare data pe parcursul celor 5 ani trecuti a-mi tot repeta : are foarte mult de lucru dar sa stau linistit ca dosarul este in lucru , se cerceteaza .
Iar avocatul spune ca nu putem face nimic pana cand dosarul este in cercetare la procuratura .
Răspuns la discuția Inselaciune reprezentanta auto
Multumesc de raspuns . Este , adica a fost vorba despre o reprezentanta auto autorizata importanta in judetul Hunedoara , deci nu un producator ci un comerciant de autoturisme noi . Deci sa vinzi si sa incasezi bani pe obiecte pe care nu le detii nu este inselaciune ? Sa incasezi din junie 2010 pana in decembrie 2010 de la peste 30 de persoane intre 10.000 si 30.000 euro ) si sa nu livrezi nici un autoturism , livra doar povesti cum ca masina este pe drum , pe vapor , in port ? Desigur in julie - august 2010 deja au fost depuse plangeri la politie , chiar dat in judecata , dar el a mai continuat inca cateva luni bune sa incaseze banii . Daca maine va vand un apartament , incasez bani de la dvs si dupa aceea sa aflati ca acel apartament nu este si nu a fost al meu niciodata , nu se numeste inselaciune ? Cum sa interpretez ? Datorie ?
La o reprezentanta auto am platit cash 100% un autoturism , care pana la urma nu a fost livrat . Am ramas cu bani dati si doar cu actele ,facturile, contractul vanzare-cumparare . Am depus plangere la politie , plangere penala la procuratura si de atunci de fiecare data cand ma duc la procuroarea care se ocupa de caz , mi se spune ca directorul (patronul) reprezentantei si-a insusit bani dar totusi nu are nimic pe numele lui ptr a putea fii recuperata suma si sa astept ca dosarul este in cercetare . In decembrie se implinesc 5 ani ! Ce pot face ? Cat se va mai cerceta ? Oare se asteapta prescrierea ?