avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Activitate Remus_Rares

Activitate Remus_Rares

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in situatia in care mi-a fost restituit un teren care a fost nationalizat, iar pe acel teren este facuta o fantana de catre un vecin, pot sa o desfiintez? Trebuie sa anunt vreo institutie inainte de a o dezafecta? Fantana este facuta pe terenul meu, fara acte. Terenul este in Bucuresti, nici nu stiu daca este legal sa faci o fantana in oras.

Multumesc.
Buna ziua,

As avea rugamintea sa imi spuneti care este latimea minima (pentru mers pietonal) care trebuie lasata pentru calea de acces a unei case aflata in Bucuresti, sector 2?

Multumesc.

Răspuns la discuția Vanzare haine pictate manual
Multumesc pentru informatii.
Buna ziua ,
As dori sa va intreb , in ce conditii pot vinde produse handmade fara a fi in ilegalitate? se poate face acest lucru fara a fi PFA ,sau SRL. etc.? o fac ca un hobby, (fac pictura pe haine).Mi-as putea face un blog sau un cont pe un site de profil (ex breslo.ro, olx.ro ) insa ramane problema cu legalitatea acestui tip de vanzare. astept raspunsul dumneavoastra. va multumesc !
toate cele bune
Multumesc pentru informatii.
Buna ziua,

As dori sa stiu daca pentru a scoate un put de apa constuit fara nicio autorizatie pe proprietatea mea de catre un vecin trebuie sa il dau in judecata? Pot sa il scot pur si simplu iar in cazul in care face scandal sa chem politia si sa rezolva astfel problema?

Multumesc.
Buna ziua,

As dori sa ma ajutati cu o informatie.

Daca detin in coproprietate 87% dintr-un apartament, pot sa imi vand partea mea? Ce putere are asupra apartamentului cel care ar cumpara cele 87% din el? Se poate muta in el? Ce ar putea pati din partea celuilalt coproprietar? Vrea sa vand si celalalt proprietar dar cere un pret aberant de mare.

Multumesc.
Buna ziua,

As dori sa imi spuneti daca banii obtinuti pe bursa internationala printr-o firma de intermediere din Cipru se impoziteaza in vreun fel?
Trebuie declarati cumva?

Multumesc.