avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaMunteanu83

Activitate CristinaMunteanu83

Răspuns la discuția Notificare scadenta anticipata
Doamna Avocat, fidejusorul este unul si acelasi cu garantul ipotecar? Nu exista un contract de Fidejusiune incheiat cu banca, iar in contractul de credit nu apare acest cuvant... nu stiu ce sa mai inteleg...
Apropo de venituri si bunuri ipotecate/ neipotecate, nu exista inregistrat nimic in Arhiva Electronica...
Răspuns la discuția Notificare scadenta anticipata
Sa inteleg ca este doar o forma de intimidare si nu un pericol real? In afara imobilului ipotecat, tatal meu nu poate fi afectat? Va multumesc mult
Răspuns la discuția Notificare scadenta anticipata
In contract se face mentiune doar la imobilul ipotecat. Nu am regasit ”garanteaza atat cu imobilul asupra caruia s-a instituit ipoteca, cat si cu toate veniturile, bunurile mobile si imobile, prezente si viitoare”.
Răspuns la discuția Notificare scadenta anticipata
Nu a semnat decat contractul de ipoteca,la notar. Nu este fidejusor, codebitor sau girant... in notificare i se aduce la cunostiinta inclusiv ca ii va fi executat tot patrimoniul si veniturile si ca va fi raportat si la Biroul de credite..
Buna ziua,

In 2008 am accesat un credit PF de nevoi personale cu garantie ipotecara in CHF de la banca X. Din luna februarie a.c. nu am mai achitat din motive financiare.
Garantia ipotecara - un apartament- care este doar al tatalui meu. Acum cateva zile, tatal meu, a primit pe numele lui, o notificare de scadenta anticipata din care rezulta ca el are datorie fata de banca, nu eu...singurul debitor din contractul de credit!!!- si ca ii vor fi executate toate bunurile si veniturile..repet, sigura garantie a fost un apartament a carui valoare acoperea la momentul acordarii peste 120% din credit. Este posibil asa ceva? mentionez ca tatal meu mai detine si alte imobile, dar neipotecate... Va multumesc!