avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate sysyica

Activitate sysyica

Răspuns la discuția Solutia pe scurt: Executorie.
conform art. 396 al.2 c.p.civ, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Solutia pe scurt:Parata obligata sa plateasca X debit, y cheltuieli de judecata. Executorie.Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare.
Intrebare :Reclamantul se poate duce cu aceasta hotarare la executor sa-mi puna oprire pe conturi? Executorul poate sa ma execute, in aceste 30 de zile? Sau se asteapta raspunsul la apel?
Răspuns la discuția Solutie amiabila esalonare plati
Referitor la esalonarea platii , in cazul in care se continua intelegerea amiabila , este necesara declararea veniturilor si cheltuielilor personale a administratorului ? Sau poate fii facuta, daca se vrea , fara acestea? Ceanta fiind a societatii , un SRL.
Multumiri pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Solutie amiabila esalonare plati
X Societate de telefonie PJ ,Y societate PJ care este delegata de Z, alta societate PJ care a cumparat creanta de la X,. PJ . Creanta are 70% taxa reziliere contract. Contract prelungit fara a achizitiona telefon. Contract prelungit prin " bunavointa" unei angajate de la societatea de telefonie care a pus admnistratorul sa semneze act aditional, fara sa-i aduca la cunostinta prelungirea contractului cu 12 luni. Creanta de taxa reziliere este una abuziva sau nu ?
Răspuns la discuția Solutie amiabila esalonare plati
Sa intelegem , ca trebuie sa le comunicam salariul administratorului , (care in prezent lucreaza ca angajat la o firma de transport) si cheltuielile familiei?
In vederea recuperarii unei datorii pe care societatea o are catre X, si care a fost cesionata catre Y, societatea a fost anuntata ca este posibila o solutie amiabila. Societatea a cerut o esalonare de plata. Pentru posibilitatea unui grafic de plata esalonata a datoriei de catre societate, reprezentantul societatii de recuperare, solicita, date de venituri si cheltuieli personale ale administratorului, motivand ca nu poate face o oferta de esalonare in rate.Ce este de facut?