avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Samio

Activitate Samio

Bună ziua. Dacă mergi la dr de familie și vrei o rețetă, consultație, nefiind asigurat, poți plăti fara card?! Dacă nu mai ești asigurat, poți plăti consultul?!
Unde se apare noua declarația în spv? Am găsit doar declarația 200.. Unde e de nu o vad/gasesc..
Răspuns la discuția Rectificare declarație anaf 2018
desigur asta fac de 2 sapt. am trimis erorile catre anaf, dar inca nu este lamurita situatia. totul ramane subliniat cu rosu, desi am urmat toti pasii din ghid etc. la ghiseu fucntionarii au spus ca nu se poate face o cerere pe hartie, doar online. o sa mai incerc, o sa merg iar la ei ....orice as face totul ramane subliniat cu rosu si nu se valideaza. mersi pt raspuns!
Răspuns la discuția Rectificare declarație anaf 2018
Va multumesc pentru raspuns. Sunt mari cozile pentru ca de abia am fost (la 2 sectii, de mai multe ori). dar nu asta este problema, ci faptul ca angajata mi-a spus ca NU se mai poate completa pe hartie, doar online. altii angajati de la gestiune mi-au spus ca NU se mai poate rectifica nimic si sa platesc. online nu merge. am trimis din nou mesajele cu 'erorile'....bataie de joc , asa cum ne-am obisnuit..din pacate. cum ar fi sa imi plateasca angajata din cauza careia s-a intamplat acest haos?
Bună ziua. În 2018 am depus declarația care a fost completata conform unui angajat care mi-a indicat sa bifez plata pt cass deși în acel moment nu munceam și deci nu aveam venituri care sa depășească plafonul. Acum am primit înștiințare ca datorez bani. După ce m-au învârtit de la secție la secție unde mi-au spus ca se poate recompleta online debifand cass, sistemul nu accepta, dând erori. Am fost la trezorerie din nou. Am dat de persoane care mi au spus ca asa ceva este imposibil. Pana la urma se poate rectifica online sau altfel? Le am trimis mesaje cu erorile și nu mi au dat nicio lămurire.
Răspuns la discuția Asigurat ca ești asigurat
Mersi pentru răspuns. Am înțeles ca ești asigurat 3 luni dacă ramai fără loc de munca..
Răspuns la discuția Asigurat ca ești asigurat
La Trezorerie am găsit niște doamne foarte amabile. Însă, nu sunt lămurita cum rămâne cu cnas. Mergi la sediul casmb..daca nimeni nu răspunde, deoarece vreau sa aflu datele informative, ca sa știu dacă totul e în regula..
Răspuns la discuția Asigurat ca ești asigurat
De fapt, trebuie sa merg la casmb și sper acolo sa ma lămurească. Pt anaf:ok am înțeles ca îl completam online, dar cum bifezi în căsuțe acelea? Pff:/
Buna ziua. Ca sa fi sigur ca angajatorul îți plătește asigurarea de sănătate trebuie sa mergi la casmb? Degeaba am cont la anaf. Am creat cont, dar nu am acces la nimic. Cum poți afla despre toate documentele, plățile atât către anaf, cât și pt casmb?
Răspuns la discuția ANAF SI CNAS
Multumesc pentru raspuns. E trist rau. La ce mai exista 'spatiul privat virtual'/acces buletin etc.