avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurat ca ești asigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurat ca ești asigurat

Buna ziua. Ca sa fi sigur ca angajatorul îți plătește asigurarea de sănătate trebuie sa mergi la casmb? Degeaba am cont la anaf. Am creat cont, dar nu am acces la nimic. Cum poți afla despre toate documentele, plățile atât către anaf, cât și pt casmb?
Cel mai recent răspuns: Samio , utilizator 18:29, 20 Martie 2019
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
De fapt, trebuie sa merg la casmb și sper acolo sa ma lămurească. Pt anaf:ok am înțeles ca îl completam online, dar cum bifezi în căsuțe acelea? Pff:/
La Trezorerie am găsit niște doamne foarte amabile. Însă, nu sunt lămurita cum rămâne cu cnas. Mergi la sediul casmb..daca nimeni nu răspunde, deoarece vreau sa aflu datele informative, ca sa știu dacă totul e în regula..
Pentru a fi siguri că angajatorul vostru este corect şi va plătit asigurarea de sănătate, puteţi verifica acest lucru online
[ link extern ]

Dacă angajatorul este corect şi a plătit contribuţiile către CNAS, atunci va fi afişat următorul mesaj: „Persoana selectată este asigurată”
Mersi pentru răspuns. Am înțeles ca ești asigurat 3 luni dacă ramai fără loc de munca..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare declarație anaf 2018 Samio Samio Bună ziua. În 2018 am depus declarația care a fost completata conform unui angajat care mi-a indicat sa bifez plata pt cass deși în acel moment nu munceam ... (vezi toată discuția)
Plata contributii angajator gera905 gera905 Buna seara. Ca pres. asoc. , cum pot verifica daca administratorul, plateste contributiile ptr. angajat si angajator conform contractelor de munca incheiate ... (vezi toată discuția)
Ce platforme online poate consulta un salariat pentru a verifica daca angajatorul a facut plata impozitului pe salar? alexandru.ionut alexandru.ionut Ce platforme online poate consulta un salariat pentru a verifica daca angajatorul a facut plata impozitului pe salar? - a tuturor cheltuielilor prevazute de ... (vezi toată discuția)