avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate larisalaly

Activitate larisalaly

Răspuns la discuția Student si salariat
Buna ziua,

Legat de discutia purtata anterior, cu salariatul student, i-am facut act aditional cu timp partial, inegal, de 30 ore/saptamana. cu programul :
Luni NU, Marti 10 ore, Miercuri NU, Joi 10 ore, Vineri 10 ore.

Daca ma mai puteti ajuta, sa imi spuneti cum ii ofer tichetele de masa? 3 tichete pe saptamana?
Va multumesc pentru raspunsuri!

O zi buna!
Buna ziua,

Am o salariata aflat in CIC pana la data de 06.03.2019, cand copilul impineste 2 ani. Mi-a adus de curand un certificat de handicap al copilului si o cerere in care solicita prelungirea CIC pana la data de 06.03.2020.

Am facut decizie de prelungire a suspendarii pana la data solicitata, iar in Revisal am facut o modificare pe suspendarea initiala, am schimbat doar data de sfarsit a suspendarii, am pus 06.03.2020.

Pe Raportul din Revisal, nu imi mai apare perioada de suspendare initiala pentru ca, intr-un fel, datele s-au suprapus, iar doamnele de la DGASPC au spus ca trebuia sa inchid intai CIC-ul initial, pana la data de 06.02.2019 (ca sa se vada si ultima luna a tatalui!!!) si prelungirea sa o inregistrez ca o suspendare noua incepand cu 06.02.2019 pana la 06.03.2020.

Cum credeti ca este corect sa procedez?

Va multumesc!

Răspuns la discuția Student si salariat
Perfect.
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Student si salariat
Acum nu este nimic trecut in CIM, asta trebuie sa fac de la 01.11.2018, sa gasesc o varianta de lucru astfel incat sa poata sa mearga si la facultate.
Intelesesem ca nu se poate decat cu 20 ore/saptamana de aceea facusem programul acesta: Luni NU, Marti 8 ore, Miercuri NU, Joi 8 ore, Vineri 4 ore.

Acum inteleg ca pot sa-i pun si 24 ore/saptamana si asa voi face.

Va multumesc pentru ajutor!
Răspuns la discuția Student si salariat
Am inteles.
In cazul acesta, este obligatoriu sa lucreze 20 de ore/saptamana sau pot sa-i pun si 24 de ore/saptamana astfel incat sa lucreze cate 8 ore in cele 3 zile in care vine la munca? Asta este dilema mea.
Răspuns la discuția Student si salariat
Life & Business Support:

Se poate asa? Si in Revisal declar doar ore/saptamana, nu?
Răspuns la discuția Student si salariat
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

Daca-i schimb norma de lucru din 8 ore la 4 ore, 20 ore/saptamana, cu distribuire inegala, si o sa lucreze astfel : Luni NU, Marti 8 ore, Miercuri NU, Joi 8 ore, Vineri 4 ore, poate fi o varianta?

Buna ziua,

Am un salariat cu program de 8 ore/zi, 40 ore/sapt. care, din acest an, urmeaza cursurile unei facultati la zi. La facultate trebuie sa mearga 2 zile pe saptamana, luni si miercuri, toata ziua, astfel, in aceste 2 zile lipsind de la serviciu.

Nu stiu ce varianta sa gasesc incat sa mearga si la facultate, dar sa vina si la serviciu in restul zilelor.

Sa-l trec in cele doua zile, in care lipseste, in concediu pentru formarea profesionala la initiativa sa? Desi, pregatirea pe care o urmeaza, n-are nicio legatura cu functia pe care o indeplineste si nici cu specificul societatii.
Acest concediu trebuie sa-l operez in Revisal?

Exista si alte variante?

Va multumesc!
O zi buna!
Răspuns la discuția Program de lucru si pauza de masa
Va multumesc pentru raspuns!