avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Student si salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Student si salariat

Buna ziua,

Am un salariat cu program de 8 ore/zi, 40 ore/sapt. care, din acest an, urmeaza cursurile unei facultati la zi. La facultate trebuie sa mearga 2 zile pe saptamana, luni si miercuri, toata ziua, astfel, in aceste 2 zile lipsind de la serviciu.

Nu stiu ce varianta sa gasesc incat sa mearga si la facultate, dar sa vina si la serviciu in restul zilelor.

Sa-l trec in cele doua zile, in care lipseste, in concediu pentru formarea profesionala la initiativa sa? Desi, pregatirea pe care o urmeaza, n-are nicio legatura cu functia pe care o indeplineste si nici cu specificul societatii.
Acest concediu trebuie sa-l operez in Revisal?

Exista si alte variante?

Va multumesc!
O zi buna!
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2018
larisalaly, utilizator
Cel mai recent răspuns: larisalaly , utilizator 15:07, 22 Octombrie 2018
ii faceti act aditional cu part time, 24 ore/saptamana repartizate cate 8 ore in zilele de marti, joi si vineri, Salariul daca doriti il pastrati daca nu, il calculati proportional.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista varianta modificarii duratei timpului de munca in c.i.m. ... adica, 8 ore/zi , inegal. Repatizarea facandu-se astfel : luni : liber, marti 12 ore/zi, miercuri liber, joi 12 ore/zi, vineri 12 ore/zi, sambata 4 ore/zi .
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

Daca-i schimb norma de lucru din 8 ore la 4 ore, 20 ore/saptamana, cu distribuire inegala, si o sa lucreze astfel : Luni NU, Marti 8 ore, Miercuri NU, Joi 8 ore, Vineri 4 ore, poate fi o varianta?

Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
larisalaly, utilizator
Life & Business Support:

Se poate asa? Si in Revisal declar doar ore/saptamana, nu?
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
larisalaly, utilizator
larisalaly a scris:

......
Daca-i schimb norma de lucru din 8 ore la 4 ore, 20 ore/saptamana, cu distribuire inegala, si o sa lucreze astfel : Luni NU, Marti 8 ore, Miercuri NU, Joi 8 ore, Vineri 4 ore, poate fi o varianta?



Mai bine scrieti direct 20 ore/sapt, inegal.

Alte discuții în legătură

Cim dali_c dali_c Buna ziua, Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Cim timp partial comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza cu un CIM cu timp partial , adica 3 zile /saptamana cate 8 ore = 24 ore/saptamana. In Cim se specifica timpul de ... (vezi toată discuția)
Ac aditional - 8 ore/zi inegal bubuxyz bubuxyz Este corecta formularea de mai jos pentru lucrul in ture: \"durata timpului de lucru va fi in medie de 8 ore/zi, inegal. Repartizarea programului de lucru ... (vezi toată discuția)