avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletacristinaionut

Activitate nicoletacristinaionut

Răspuns la discuția Custodie
m-am gandit pe toate partile , daca le dau imputernicire nu o sa ii permita sa mai aibe legarura cu mine ,daca nu dau am o bila neagra in fata fetitei !Va multumesc pentru raspunsuri !
Răspuns la discuția Custodie
Fetita e atasata de fosta soacra, e normal ea a crescut-o , de mine stie doar ce i sa spus de catre ei , eu stiu cum e familia lui , fostul socru bea foarte mult si face scandal , nu se fereste sa vorbeasca urat de fata cu fetita ...
Răspuns la discuția Custodie
m-am interesat si eu si fosta soacra si au nevoie de imputernicire ,nu stiu cat de sigur este locul ei de munca in Anglia ,nu as fi vrut sa stea 6 luni acolo sa vina , sa plece si tot asa , o da peste cap cu scoala !
Răspuns la discuția Custodie
cand fetita a fost mica am mai fost la ea , dar el venea si ma scotea afara , cu scandal ca sunt decazuta din drepturi (am fost sa ma interesez si nu sunt decazuta din drepturile parintesti) fetita vedea doar scandal cand mergeam eu acolo asa ca am zis ca e mai bine sa las asa ,acum ca a trecut timpul si eu m-am linistit si nu imi mai e teama de el , imi era teama de refuzul fetitei , fostul sot cu siguranta ia spus lucruri care nu sunt adevarate !
Răspuns la discuția Custodie
fosta soacra pleaca in Anglia , practic vrea sa se mute acolo , din graba am uitat sa scriu !

fata nu spune nimic cand merg la ea , nu ma respinge ,dar nici nu se apropie, intodeauna e si mama lui acolo, nu prea pot vorbi cu fata multe , fostul sot nu a facut parte din viata ei foarte mult , chear mama lui a zis ca pe el nu il intereseaza fata , ca ii e indiferenta.Iar fosta soacra se crede indreptatita sa o ia cu ea !
Discuție Custodie
Buna seara, am următoarea situație: acum aproximativ 10 ani m-am căsătorit cu fostul soț, din căsătorie a rezultat o fetita , la vârsta de 2 luni a fetiței eu am plecat deoarece era foarte violent , eu aveam 18 ani ,fetita ă rămas la el , imi era foarte frica de el si practic am fugit, el a băgat divorțul, fetita ia fost încredințată lui pt ca eu nu m-am prezentat , eram foarte speriată de el, iar eu plătesc pensie alimentara.El nu mi-a permis sa am legături cu fetita , iar eu din frica , am.lasat lucrurile asa, acum după 9 ani mama lui imi cere împuternicire să treacă fetita , mentionez ca mama lui a crescut-o , daca nu ii dau împuternicire lasa fetita cu el , el nu are serviciu , consuma alcohl , a mai fost insurat si a divorțat din acelasi motiv : violență si nici nu il intereseaza fetita decât pentru a-mi face mie rau , eu am serviciu stabil , casa pe numele meu, m-am recăsătorit si am o fetita pe care o îngrijesc, as avea vreo sansa sa iau fetita din prima căsătorie? Ținând cont că ea nu mă cunoaște, (mi-a permis să o văd acest sfarsit de saptamana fosta soacra pt ca spera sa ii dau împuternicire), fetita e retrarsa, e atasata de bunica, nu stiu ce stie ea despre mine,Va multumesc!
Pot beneficia de aceasta lege si mamele ce au copii maturi ? De exempul: mama are 3 copii , 35 , 34 si 26 ani ; soacra mea are 4 copii , din care o sarcina cu gemeni (unul din gemeni a murit la varsta de 12 ani ), la fel toti sunt majori , 31, 29, 27 si 24 ! Multumesc!
O fata de 19 ani , eleva in clasa a 12-a , fara intrerupere , insarcinata in 5 luni jumatate bebeficiaza de indemnizatie?
Bunicul e bolnav si batran 82 de ani ,bunica e mai tanara 77,din partea mea poate sa ia tot bunica,dar vroiam sa se faca voia bunicului si as vrea sa il linistesc pe adevar ca asa il pot minti sa ii zic ca e totul cum vrea el, dar nu as vrea sa il mint .Va multumesc pentru sfaturi si raspunsuri, va doresc sarbatori fericite si multa sanatate:flowersblue:
noi nu vrem nimic de la ea ,ea oricum are contract de intretinere !