avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate rilurianna

Activitate rilurianna

Răspuns la discuția Deranjarea linistii publice
apartamentul nu este al nostru,stam in chirie,vecinul si-a achizitionat apartamentul inca de cand erau doar planuri si el si-a lipit baia noastra de peretele lui,a cui mai este vina?
Buna ziua!Suntem doua fete,studente. De 3 luni ne-am mutat intr-un apartament dintr-un bloc nou. De 3 luni vecinul de langa ne persecuta la modul ca daca vorbim pe un ton normal in casa dupa ora 10 ne bate in perete,daca indraznesc sa folosesc baia( dus+robinet+wc) bate foarte tare in perete,o data s-a intamplat sa ajungem mai tarziu acasa si sa trebuiasca sa facem dus , a venit si a batut jumatate de ora la usa de am crezut ca intra peste noi in casa.
Intr-o sambata faceam curat si am mutat patul +maturat,era ora 4,a venit si a facut panarama ca nu se face curat la ora aia. Tot asa intr-o sambata ,9 jumatate,eram 3 oameni care faceau cartofi prajiti,ne-a batut un sfert de ora in perete. Nu am voie nici sa vorbesc in propria mea casa?
De la el se aude cand se vorbeste la telefon,cand are televizorul pornit,cand merge prin casa dar pe noi nu ne deranjeaza. Apartamentul nostru are o singura camera,in timp ce el are doua dar se incapataneaza sa locuiasca lipit pe peretele nostru comun. Langa el este un apartament in care sta un tip si mai vin oameni pe acolo,se aud rasete pana la noi dar vecinul cu pricina nu a iesit niciodata la ei.
Eu inteleg respectarea linistii publice dar la noi niciodata nu s-a dat vreun show sau muzica la boxe. Nu am voie sa fac nici macar dus sau sa ma spal pe fata/dinti dupa ora 10? Plus ca e foarte deranjat batutul in perete si la usa in mod repetat, uneori avem impresia ca va intra peste noi,se poate face ceva in privinta aceasta?