Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Factura este pe numele Asociatiei de Proprietari din partea unei persoane fizice autorizate.Eu stiu foarte bine ca o persoana de la paza ( firma de paza este firma presedintelui de bloc )care nu stiu de ce recicla uleiul folosit a pus cutia adusa de mine intr un tomberon destinat sticlelor ,si nu o firma de curatenie.Filmarea ei zic ca o au ,dar o vor arata decat autoritatilor, Alte gunoaie nu au deranjat decat al meu deoarece daca am venit de curand din Germania , multi considera ca am adus Covidul cu mine , ba sotiei administratorului ii venise geniala idee sa interzica intrarea in complex a proprietarilor care se intorc din strainatate si cand colo a fost printre primii infectati.Ca sa nu ma intelegeti gresit va spun clar ca nu lipsa mea de bun simt a deranjat ci situatia actuala , nebunia cu masca sau fara masca , etc.
Eu am discutat cu un avocat care m a sfatuit sa platesc pentru ca este prea multa zarva si nu merita osteneala insa ma tem sa nu si faca un obicei din asta datorita comoditatii mele.
Am primit o amenda pentru ca am pus o cutie de carton plina cu bucatele de cutii ale altor cartoane langa tomberonul destinat cartoanelor ,deoarece acesta era plin cu varf , Mi au reprosat ca nu am aruncat in alt tomberon mai gol destinat altor desee, avem aici camere de luat vederi.Aceasta amenda mi s a adaugat la intretinere si m au amenintat ca daca nu platesc in 90 de zile imi vor opri apa. Cand am platit intretinerea mi au inmanat o factura unde scrie ca am de platit 150 lei reprezentand strans materiale reciclabile conform contractului din 4/2019. Ce pot face ? Nu mi doresc sa platesc aceasta amenda deoarece stiu ca este un motiv personal si nu o lipsa a bunului simt din partea mea.Va multumesc.
Bună seara,
Am şi eu o problemă şi v-aş ruga frumos să mă ajutaţi.
De câteva zile mă tot suna cineva să ceară cazare, eu având anunţ pe OLX cu cazare în regim hotelier, iar azi mi-a spus că este de la antifraudă şi mâine să mă prezint la ANAF.
Menţionez că am închiriat câteva zile, sub 30 de zile, dar nu am casă de marcat. Am înţeles că declaraţia de venit trebuie depusă la anul.
Este primul an de cririe, şi nu am alte abateri.
Ce pot face în situaţia aceasta? Mulţi îmi recomandă să nu mă prezint fiind clar că nu ştiu cine sunt şi ce apartament inchiriez, dar eu aş vrea să fie totul în regulă, nu să stau să văd dacă mă pot ei identifica sau nu. Pe primăvară am avut chiriaşi la lună şi am depus contractul la ANAF.
Mulţumesc frumos.
Buna seara ,ma poate ajuta cineva ,platesc utilitatile ,nu la administrator ,ci prin Mobile Banking ,si aflu azi de la administrator ca sunt dator, am comision din partea CEC in fiecare luna cate 5 lei (adica 20 lei a patru luni ) .Intrebarea mea este ,Este legal ! Multumesc !
Acum stiti dvs si toata lumea ca dupa un accident indiferent ca l-ati provocat sau nu, ca sunt daune materiale sau nu, trebuie sunat la 112(pt ca ati blocat drumul) sau mers la politie. Daca nu faceti amiabila pe loc si nu doreste sa mearga, mergeti dvs si declarati ce s-a intamplat, Ramane ca dovada si aveti sanse mari sa obtineti NUP.. Si in plus revine in sarcina politiei sa o gaseasca si sa va dea asigurarea. Si de fiecare data ca la orice accident poze. Aveti filmarea dar este buna doar pentru asigurator. politia nu o ia in calcul deoarece camera nu este omologata.