avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate AlexUnderADS

Activitate AlexUnderADS

Buna seara!
O persoană de cetățenie română care aparține religiei islamice daca este condamnată la crima pentru onoare poate fi executată pe teritoriul României? Menționez că deși cetățenia este romana, unul dintre părinți este de o altă naționalitate.
Multumesc!
Buna seara!
Am facut recent un abonament cu minute nelimitate in retelele nationale la un operator de telefonie si am sunat de pe acel numar undeva intre 10 si 20 de ore intr-o singura zi pe un numar dintr-o retea nationala. Am primit urmatorul sms de la acel operator: „Stimate client, va informam ca generati un trafic national care nu este conform unei utilizari normale a serviciului de telefonie. Daca inregistrati in continuare un trafic similar X va suspenda serviciul si va factura acest trafic cu dublul tarifului de interconectare”.
Am sunat imediat la relatii cu clientii si operatoarea respectiva mi-a spus ca vorbesc prea mult la telefon. Am intrebat-o care e maximul admis pe zi si n-a stiut sa-mi raspunda. Am intrebat si unde este nelimitarea cand eu am abonament cu minute nelimitate si n-a raspuns nimic. A zis ca si 10 ore pe zi tot e mult.
Mentionez ca acest abonament l-am facut prin telefon prin upgrade-ul unui abonament mai mic. Deci nu am un contract semnat si stampilat.
Este legal acest lucru? La un abonament cu minute nationale nelimitate sa ti se puna limita pe astfel de apeluri? La relatii cu clientii mi s-a spus ca le folosesc excesiv reteaua. Am sunat iar la relatii cu clientii sperand ca un alt operator sa ma lamureasca dar am primit aceleasi raspunsuri.
Va multumesc!