Bună ziua.
Ce pot face în situația următoare: mama mea a avut un credit la o cooperativa de credit, dânsa a achitat integral creditul dar firma respectivă nu a închis contul. Ea a garantat cu apartamentul dânsei la momentul respectiv. Momentan firma nu mai este de găsit iar mama nu poate vinde casa deoarece este pusă propire pe C.F.
Vă mulțumesc!
Buna ziua.
As dori sa stiu daca trebuie sa platesc vreo taxa la vama pt o motocicleta cumparata in anul 2018 din Scotia, U.K? Doresc sa imi transcriu motocicleta in Romania.
Va multumesc.
Buna ziua.
Verisorii mei au deschis un proces de succesiune dupa decesul unchiului meu,eu le-am cedat printr-un act partea mea de succesiune pt casa, in schimb am cerut sa imi lase doar locul de veci unde este ingropat tatal meu, notarul care se ocupa de caz ne-a spus ca nu se poate face succesiune pt mormant pina nu este finalizata cea de pe casa, este adevarat? Exista vreo modalitate sa pot separa cele doua acte de succesiune? Avand in vedere ca eu am cedat deja partea mea din casa, trebuie sa iau parte la cheltuielile care deriva din procesul de succesiune? Va multumesc.
Buna ziua.
As dori sa stiu cat de legal este, in contextul pandemiei de Covid, sa recuperezi orele pierdute di cauza inchiderii magazinelor la alta ora decit cea normala?
Ex. Daca trebuie sa lucrezi saptamanal 40 de ore dar din cauza restrictiilor ajungi sa lucrezi 34-37 ore, este legal sa ti se ceara sa recuperezi orele pe care nu le-ai lucrat?
Va multumesc.