avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua. As dori sa stiu daca trebuie sa platesc ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua. As dori sa stiu daca trebuie sa platesc vreo taxa ...

Buna ziua.
As dori sa stiu daca trebuie sa platesc vreo taxa la vama pt o motocicleta cumparata in anul 2018 din Scotia, U.K? Doresc sa imi transcriu motocicleta in Romania.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)
Inmatriculare usa warrior warrior buna .am si eu o problema.am avut o motocicleta avariata inmatriculata in ro .motocicleta a avut cadrul rupt.am cumparat cadru din america de pe ebay(numai ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare pentru masina cumparata inainte de 2012 Bogdan_Alex31 Bogdan_Alex31 Buna seara! In luna iunie anul acesta am achizitionat (prin contract de vanzare-cumparare) o masina din 1980, ce a fost prima data inmatriculata in 1995 si a ... (vezi toată discuția)