avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate iulius21

Activitate iulius21

Bună ziua. Când sunt obligat să fac succesiunea unui imobil Au trecut 14 ani de când a decedat tatăl nostru. Suntem 4 frați, iar ceilalți frați mă obliga să plătesc doar eu taxa pentru toti. Mulțumesc.
În mai 2022, de ce sunt obligat să port mască (covid), la serviciu? Mulțumesc.
Cum ma apar, cand sunt abuzat de un politist?
Am fost instiintat ca daca nu platesc suma x, nu pot sa-mi inchid contul deoarece acea suma este taxa de intretinere card. Cu ceva timp in urma o alta banca mi-a inchis de la sine putere un cont deoarece nu l-am folosit.( Super)
Adica daca nu folosesc contul tocmai bine banca isi insuseste o suma de bani nefacand nimic?
Sunt obligat sa platesc ? Este lege pentru asemenea cazuri ?
Multumesc.
Discuție Plata
Este corect ca atunci cand ti s-a intrerupt furnizarea energiei electrice (din cauza ta) ca atunci cand vrei sa te reconectezi ,sa platesti si deconectarea, si reconectarea ?
Discuție Ultraj
Cand politistul decade din drepturile sale, adica nu ma poate invinui de ultraj, intr-o altercatie verbala sau fizica cu dansul ? Adica daca el ma injura fara motiv, eu nu o pot face, pt ca el este omul legii?
Răspuns la discuția Angajament de plata
"Ar fi existat dreptul sa contestati hotararea in termenul legal prevazut"

Aici am vrut sa ajung ! Cand , in ce conditii pot contesta aceasta decizie ?
Hartia despre care v-am scris era o coala format A4,(scrisa din pix) in care se enunta clar ca cei care doresc sa contribuie la acoperirea prejudiciului adus de fostul administrator, sa semneze benevol, nu obligat. Noi am semnat crezand ca vom plati o perioada de timp relativ scurta. Acum nu mai vreau .Multumesc !
Răspuns la discuția Angajament de plata
@ Dr.Virgil Dan Amza
Eu vreau sa stiu daca putem sa ne retragem acest angajament, nu cine va plati ! Logic este sa plateasca hotul.

@ynocentta
Doar o parte din locatari ,printre care si eu ne-am hotarat sa acoperim acest prejudiciu, doar ca acum, cativa dintre noi nu mai dorim sa continuam. Totusi am intrebat daca ,intradevar suntem obligati sa platim , (pt ca asa am hotarat noi, atunci) daca legea permite sa retractezi sau sa anulezi decizia pe care am luat-o atunci ?

-mesaje conexate, eliminare citate-
Buna ziua ! In urma cu un an administratorul blocului a furat banii locatarilor ( taxele de intretinere) blocul nemaiputand plati sumele datorate tuturor furnizorilor, Deoarece am fost amenintati de acestia ca vom ramane fara : apa, lift etc administratoarea a venit cu propunerea ca sa platim noi locatarii o perioada, ca dupa aceea sa ne recuperam banii de la faptas, cand acesta va fi prins. Pentru aceasta am fost cu totii de acord sa semnam o foaie comuna , prin care ne angajam ca platim noi. Am semnat, numai ca acum nu mai doresc sa mai platesc nimic pentru acel hot. Mi sa spus ca suntem obligati sa platim in continuare chiar daca nu mai dorim. Hartia, era o hartie simpla facuta din pix netrecuta pe la notar sau alta institutiie juridica. Este adevarat ca vom fi obligati in continuuare sa platim ?Daca da ce se poate face sa anulam aceasta decizie ? Multumesc mult !
Multumesc, am depus si am primit un raspuns care nu avea legatura cu subiectul expus de mine, Au raspuns la o alta nemultumire a mea.