avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate adrian5891

Activitate adrian5891

Buna ziua! In compania pe care o administrez exista doi asociati, unul cu 95% parti sociale si celalalt cu 5% parti sociale. Exista posibilitatea legala de a achita toate dividendele doar celui ce detine 5% parti sociale?
Multumesc pentru un eventual raspuns!
Buna ziua tuturor!

Sunt unic asociat si administrator intr-o firma (SRL). E o firma mica cu 1 angajat, activitate restransa, cifra de afaceri mica, etc.
Am decis sa o vand. De tranzactie se ocupa o firma de specialitate.
Neclaritatile mele sunt cauzate de ceea ce urmeaza dupa si anume predarea documentelor, etc.
Care este procedura? Ce documente contabile sunt obligat sa predau ? Ce documente pot retine ? Ce masuri de siguranta sa-mi iau ca sa nu ma trezesc ca in firma apar ulterior alte cifre?
Multumesc anticipat!
Buna seara,
nu sunt din domeniu insa cred ca momeala ar trebui sa fie si pentru partenerul de viata. Ceva e cusut cu ata alba.Pe de o parte proprietarii mai au spatii inchiriate. Pe ceilalti chiriasi i-a furat ? Imi vine greu sa cred ca niste oameni care castiga bani de pe urma chiriei dumneavoastra si-ar da singuri foc la camasa.

Eu va recomand o camera video ascunsa intr-o jucarie, tablou, etc. (gasiti informatii la firme specializate) dar pentru siguranta testului e recomandat sa stiti doar dumneavoastra.

Altfel, e posibil sa nu aflati niciodata sau sa aflati prea tarziu adevarul.

In ceea ce priveste denuntul la politie va spun ca nu rezolva nimic. Am trecut printr-un asemenea caz, colega de apartament furata de o colega de facultate. Bineintele am mers la politie, dat declaratie, ancheta a durat vreo 3 luni dupa care concluzia: nu se poate identifica faptasul.

Succes!