avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Activitate NicNicoara

Activitate NicNicoara

@Sobolan de tomberoane, felicitari pentru modul de gandire! Observ ca "duoamna" s-a dat la fund. Ce putea mai bun sa faca?
Foarte interesant cum mama e plina de intentii bune, dar dureaza un proces de stabilire a programului de vizita 3 ani pentru 4 amarate de ore pe saptamana. Actiuni, recursuri, avocati, bani cheltuiti... Silă cu carul! Femeile sunt foarte rele, in general. Oamenii ar trebui sa mearga la scoala de detectat personalitatile "interesante" si pseudo-cinstite inainte sa se casatoreasca. De ura pe care i-o purtati fostului sot si pe care i-ati transfert-o copilului cand ne vorbiti "duoamna"? Nu am nici cea mai mica suspiciune ca tatal este usa de biserică, dar tăntică! Dumnezeu nu culcă-te!
Discuție Curiozitate
Am depus o cerere la judecatorie pentru schimbarea unui program de vizita a minorului. Ce m-a frapat este ca avocatul paratei a inaintat cererea in atentia judecatorului cu nume si prenume. Eu stiam ca judecatorul trebuie sa fie o surpriza si nu trebuie sa cunosti numele acestuia pana la infatisare. Asa este? Sa inteleg mai multe din asta? Cum sa procedez?