avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate razvanoo7

Activitate razvanoo7

Răspuns la discuția Neclaritati SSM
Multumesc pentru raspunsuri!
Am sa mai revin cu cateva intrebari in curand deoarece nu prea avem mare experienta in domeniu si sunt sigur ca o sa ne mai lovim de tot felul de probleme.
Răspuns la discuția Neclaritati SSM
Multumesc pentru raspuns!
Acum asta inseamna ca nu se poate organiza un SIPP deoarece nu exista persoane cu aptitudini necesare pentru asa ceva. Suntem 2 absolventi cu 80h si 2 cu 40h.
Compania are aprox. 70 angajati iar in H.G. nr.1425/2006 Art.18 alin.2 spune ca angajatorul este obligat sa organizeze 1 sau mai multe servicii interne.(ne incadram in anexa 5).
Iar alin.3 spune ca daca personalul avut la dispozitie nu are capaciatea sau aptitudnea necesara pentru efectuarea tuturor activitatilor atunci se poate apela la serviciile externe pentru acele activitati care nu se pot efectua cu personalul propriu.
Si atunci va intreb cum sa facem? Un SIPP poate functiona fara un Expert SSM?

:-/
Discuție Neclaritati SSM
Buna ziua!

Conducerea companiei doreste infiintarea SIPP si vor ca eu sa coordonez acest serviciu, mentionez ca pana acum au beneficiat de serviciile unui SEPP.
Daca am inteles corect pregatirea mea imi permite maxim postul de lucrator desemnat (studii tehnice si curs 80h) si in acest caz ma gandesc sa apelez la cineva din serviciul extern pentru coordonarea SIPP este corect asa?
In calitate de lucrator desemnat ce ar trebui sa fac? Deoarece nu cred ca sunt in masura sa fac identificarea si evaluarea riscurilor, plan de prevenire, etc.

Cu alte cuvinte nu stiu de unde sa incep si cu ce sa termin...#-o