avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate mihai03

Activitate mihai03

va multumesc f mult
Ex. Procesul a ramas pentru pronuntare astazi (la al treilea termen). Onoraiul ptr avocatul meu a fost.... ( am platit si a depus chitanta cand a fost solicitat adica la inceperea procesului - prima infatisare).Eu mi-am retras plangerea, dar onorariul avocatului din partea piratului apare (chitanta) in aceiasi zi ( a treia infatisare cand procesul ramane pentru pronuntare

Din 60 pg ale dosarului antipenultima este chitanta avocatului paratului iar ultimele doua pagini sunt decizia judecatoriei,

Intrebare: Onorariul avocatului nu trbuia depus , pina la inceperea judecarii procesului? Prima s-au a doua infatisare?
Va multumesc!
Rog sa scuzati pentru aceasta intrebare. Am constatat, pot depune documente pentru justificare, unde onaratiul pentru avocat a fost, in acelasi timp cu decizia judecatoreasca. .

Cand se depun aceste chitante!

INTREBARE. Cand se depune la dosar onorariul avocatului la dosar -CHITANTA.


In cazul meu onorariul pentru avocat a fost pus in acelasib timp-data cu sentinta judecatoreasca.
va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Calea de acces-drum servitute
Va multumesc ptr raspuns.

Sa ignoram tot ce a fost inainte( ce am scris mai sus). nu are rost sa "dezgrop mortii acuma" dar, eu daca nu am acte pe calea de acces, acest vecin ma poate inchide cum vrea el.
Aceasta cale de acces, a avut din anul 1955 si pina in 2008, cand veciinul a inceput sa trasesze hotarele, 3.8 mtr pe toata lungme- lucru care se poate determina si de pe harta topografice din 1963,1972. cand cer sa se masoare dimensiunile pe harta., instanta expert topografic.

Am acceptat de doua ori acest lucru , s-a stabilit hotarele dintre proprietati, dar nu a fost proces de granituire.

Eu am de recuperat de la acest "procesoman " peste 2500 ron, numai cheltuieli de judecata, nu ma i spun de cheltuielile ptr executorii judecatoresti. iar er el are deja 75 ani.Intrebare, ""daca nu am acte pe cale de acces, vecinul poate inchide calea de acces? Pina in anuVa multumescl 2008 intram cu vitanja mare(10t) fara probleme acuma abia intru cu masina de 2 tone.

Va mulrumesc!
Răspuns la discuția Calea de acces-drum servitute
Va multumesc f mult.
1. Nu a intererupt anul universitar- repeta anul II (repetenta)
2. Februarie 2016 ( deci este inscrisa in anul 2015-2016)
3. Nu a avut concediu prenatal
4. Nu. Numai sotul


Va Multumesc!
Dar,( eu acuma sunt chemat in instanta, proces civil pentru granituire), sentinta penala a fost definitiva irevocabila, a stbilit limita dintre proprietati, proces verbal de punere in posesie de Ex.jud. nu are niciu o valoare.? Ea a fost data in anul 2010 iar civilul deschis de vecin este de anul trecut!

Va multumesc
Răspuns la discuția Calea de acces-drum servitute
Sentinta penala a fost pusa in aplicatie de executor judecatoresc s-a intocmit procesul verbal, dar vecinul a refuzat sa semneze"Eu nu semnez, o sa ma judec pina castig". Exact ceea ce spuneti si dvs, am urmat sfaturile ex,jud. dar toate plangerile inaintate au fost respinsem depus plangeri penale ca obstructioneaza o sentinta penala si o executie judecatoreasca, dart toate au fost respinse, pe motiv ca acesta a fost condamnat odata si nu poate fi condamnat de doua ori pentru acceasi fapta.
Mentionez ca procesul penal a fost castigat fara asistenta juridica.

Acuma acest vecin a deschis proces civil de granituire, in carea contesta punerea in aplicatie a sentinetei penale siprocesul verbal intocmit de ex.jud.

Este adevarat com spuneti dvs. acest termen este interpretabil. dar eu nu am dreptul la o cale de acces la sosea?
Inainte ca acest vecin sa mute gardul ,calea a avut o dimensiune(3.5 mtr) acuma area alta ( pe o lungime de 12 mtr are numai 2.9 mtr), iar eu nu pot intra spre locuinta cu o masina mai mare de 2 tone(camioneta). Inainte intram cu tractorul, vitanja etc petru-ca latimea era peste tot 3.5 mtr.Lungimea totala a ulitei este de aproximativ 35 mtr

In acest proces civil am aparator, dar intrebarea este, o sentinta penala si irevocabila care a stabilit hotarele dintre proprietati nu are nici o valoare?

va multumesc
Ea repeta anul II, nu a intrerupt anul scolar, iar repetarea anului doi nu a fost pe motiv medical,a pierdut o sesiune pentru ca a fost cu sotul la munca, pentru a strange bani sa-si cumpere locuinta. (si sotul este absolvent de studii superioare- bugetar)

CITAT" Se respinge dosarul depus de dvs, pe motivul ca repetarea anului II nu a fost pe motiv medical"
Persoana de la birou a sustinut ca in situatia in care o studenta , pierde un an universitar si il repeta inca odata este considerata ca repetenta, iar in acest caz daca va naste in cursul anului dosarul se respinge, daca nu demonstreaza ca repetarea anului nu este din cauza unei boli care sa ateste ca nu s=a putut prezenta la cursuri.

Ex:O studenta ramane repetenta in anul III. Repeta anul III, frecventeaza cursurile, naste in cursul anului universitar, depune dosarul dar el este respins, pe motivul ca a ramas repetenta, si ca nu poate dovedi ca a ramas repetenta pe caz medical?(cam asa ceva)

Mie mi se pare de domeniul SF. .................

Da, este inscrisa in noul an universitar 20015-2016 frecventeaza cursurile, a sustinut prima sesiune,(era in luna a-8-a) si continuam sa o ajutam sa termine cu bine masteratul.

Va multumesc!