avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Activitate A_Stefan

Activitate A_Stefan

Multumesc pentru raspuns.
Dar daca nu includ codul 1812 nu pot tiparii materialele create de mine, la cererea unui client?
Chiar daca am codul 5819 – Alte activitati de editare?
Conform DEX:
EDITÁ, editez, vb. I. Tranz. 1. A efectua lucrările de tipărire și de răspândire a unei cărți sau a unei publicații.
EDITÁRE s.f. Acțiunea de a edita și rezultatul ei: publicare.
Inteleg sa am nevoie de 1812 pentru tiparirea unor materiale create de altii, in acest caz furnizand strict servicii de tiparire.
Dar daca furnizez si partea de creatie, pe langa tiparirea (publicarea), ca proces complet de editare (inclusiv drepturile de reproducere), nu-mi este sufficient codul 5819 – Alte activitati de editare?
Multumesc.
Buna ziua,
Doresc sa realizez o investitie intr-o noua activitate, prin fonduri europene, prin care sa creez materiale publicitare, de genul afise, bannere, pliante si nu numai.
Voi crea materialul de la 0 adica voi crea partea grafica si il voi si publica atat in mediul online cat si offline (prin imprimare/tiparire).
Pentru aceasta activitate imi este suficient codul CAEN 5819 Alte activitati de editare sau 7311 ACTIVITATI ALE AGENTIILOR DE PUBLICITATE?
In descrierea lor se mentioneaza, la Categoria 58, ca in aceasta diviziune intra si publicarea in forma tiparita iar la 7311 se mentioneaza ca include furnizarea unei game complete de servicii de publicitate si de promovare inclusiv consultanta, servicii de creatie, productia de material publicitar.
De asemenea, 1812 ALTE ACTIVITATI DE TIPARIRE prevede doar tiparirea a multor tipuri de materiale.
Va mentionez ca trebuie sa aleg un singur cod CAEN.
Multumesc.