avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1511 soluții astăzi
Forum Activitate inaeg

Activitate inaeg

Cu stima si respect.
Pentru ce am citit as dori sa comentez,,,sper din toata inima sa nu se inteleaga gresit,ceea ce voi scrie.
Nu sunt de profesie avocat, jurist etc. Sunt conducator auto profesionist.si cunosc legile in vigoare care imi sunt atribuite conform atestatelor profesionale.astfel:
1.Daca a ti apelat la acest respectebil forum,este de laudat,..DAR,........cred si sunt sigur,in momentul cind a ti pus in miscare afacerea cu acest camion,a ti luat la cunostinta ,despre statutul unei societati,&..
-legislatie,persoana desemnata,administrator,fond de salarii,etc,,,si,
-CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA,sau colectiv,unde ar fi trebuit sa fie si un REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA,,,,SEMNATE SI INREGISTRATE DE AMBELE PARTI.
Daca aceste 2 documente ar fi fost redactate corect,si semnate,nu a ti fi ajuns in aceasta situatie,deloc placuta,si a ti fi fost scutit de multe neplaceri,,,UN PROVERB,,,FRICA PAZESTE BOSTANARIA,.
As dori sa cred ca,un patron,se plinge in felul asta ,se caina ,fiind constient ca nu a respectat ,cele scrise mai sus,ca nu se astepta si la partea mai putin placuta,,,.
Contractul pe care l detine soferul ,sunt sigur ca are multe de spus,iar in ceea ce priveste modul de plata,,,nu cred ca trebuia sa asteptati sa va spuna el sa i pune ti banii ,cunosc,,,,dar se poate intimpla,sa primiti dumneavoastra ,banii pentru transportul efectuat la,,30//45/90 de zile,,,se subintelege,,ca ar trebui sa fie FOND DE SALARIU.
ESTE urit sa va logati asa,dar totusi luati aminte,,un conducator auto de mare tonaj,care scrie o demisie de 5 pagini,,ar trebui sa va dea de GINDIT,
Imi permit sa trag aceste concluzii,in urma celor scrise ,de catre dumneavoastra,si cred ca si domnia voastra ,cit de cit,cunoaste viata de cabina,
Parerea mea,contactati un avocat in domeniu,platiti,,,analizati corect,,si apoi veti vedea reversul MEDALIEI,,,instanta,,,,sper asa sa se intimple,,,daca intradevar ATI FOST CORECT SI PE BUNA DREPTATE ,ATI PAGUBIT,,,,
Sunt soferi si soferi,INTRE SOFERI,dar banuiesc,in momentul incredintarii,unui astfel de camion,al unui astfel de contract,,,ar fi fost indicat sa fie 2 soferi,,macar 2 luni,,,pentru buna desfasurare a activitatii.
In rest sa ne dea bunul DUMNEZEU,mai multa minte ,si mai putin ghinion,
HRISTOS A INVIAT,SARBATORI PASCALE FERICITE.
P.S ADAM ma numesc.