multumesc de raspuns dar problema asta este de a nu ajunge la tribunal ,pt ca domnul doreste apoi jumatate pe munca mea ,si ajung ca eu sa platesc tot ,pt. ca el nu este de cuvant se poate razgandi oricand si odata ce vede ca facem partaj prin tribunal ajung dupa aceea sa mai platesc si expert pt .evaluare tot eu si nu-mi prea convine ,pt. ca asa sa intamplat si cu divortul cheltuielile facute de mine
BUNA ZIUA TUTUROR.Am o mica mare problema,si anume ca dupa multe discutii cu fostul sot asupra impartirii apartamentului inca ipotecat la banca ,am ajuns la o intelegere de o anumita suma care trebuie sa io dau,+ca eu sa raman sa platesc diferenta de la credit,toate astea trebuiesc facute in fata unui notar,cam cat ar costa tot acest trafic,taxe notariale ,etc.si daca eu raman propietara in acte a acestui imobil si daca am nevoie de el la banca pentru a achita imprumutul.multumesc anticipat tuturor.
salve ce anume ai nevoie pentru a deschide un salon de auto uzate .care sant taxele speciale pt. a doua imatriculare,taxe vamale si documentatia necesara. multumesc anticipat