mobinstal
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ciudat - avocatul nostru cu care colaboram de 15 ani mi a precizat ca după aprobarea planului de reorganizare , nu mai putem face nimic !!!! Mereu a fost doar împotriva a tot ceea ce am făcut !!!! Voi insista pe aceasta problema !!!
Mulțumesc foarte mult pentru precizare!!!!
multumesc mult pentru raspuns!
este de ajutor raspunsul dvs!
spuneam ca nu avem o relatie ok cu administratorul judiciar. de ce?
in primul rand , de la inceput ne a sfatuit doar sa asteptam!!! atat!!!
apoi , ne a cerut sa platim o suma lunara destul de mare dar in numerar si fara documente. initial am platit , apoi , am inceput sa platim prin banca iar dupa un an , ne am oprit pentruca nu primisem documente pentru plata.
de aici a plecat supararea.
apoi, noi avem un an de zile fara nici o intarziere , cu plati la zi dar si cele curente , destul de importante , luna aceasta este o luna dificila si ne a facut sa platim partial.
anterior , atat Anaful cat si dl administrator judiciar au solicitat in instanta falimentul , dar instanta a judecat in favoarea noastra pentruca nu au gasit motivul pentru care sa o faca.
mai mult , una din bancile pentru care platim lunar , are si o poprire pe cont pe persoana fizica si chiar daca platim lunar , platim si poprirea ! sigur ca ne bucuram ca se plateste mai rapid dar cum este situatia in acest moment , nu e placut . nu stim cat este de corect sa platim si poprirea - pe persoana fizica - dar se plateste!
deci , in acest proces de insolventa , suntem fara sustinerea administratorului judiciar ! noi am dorit sa il schimbam dar am inteles ca acesta din momentul in care in urma cu un an s a aprobat planul si s a inceput plata programului de reorganizare , nu mai avem ce face!
nu am spus decat avocatului ca a incasat fara documente , a recunoscut si adminul ce a incasat dar , nu am dorit sa facem si alta discutie si probabil razbunare !
buna seara
am intarzaiat plata cu 3 săptămâni din planul de reorganizare insolventa . s a plătit din 3 creditori doar doi . urmează sa o fac in zilele următoare. din nefericire , nu am o relatie deloc constructivă cu administratorul judiciar .
ce se poate întâmplă? mulțumesc
In urma cu un an , un clujean a înființat Registrul Constructorilor - nu este instituție control de stat cum ar părea!
ce este ciudat , clujeanul a înregistrat pe site ul acesta - foarte multe firme fictive dar care au date de identificare, persoane cu nume si prenume - ca si asociați-administratori , adresa , dar si cifre cu "realizările" din ultimii 5 ani . mai mult , unele au chiar si recenzii - scrise de același clujean - clar , recenzii pozitive si laudative la adresa "firmelor" in cauza.
de-asemenea , clujeanul solicita - de la cei care pun recenzii pozitive - contracte, facturi , chitanțe - care sa dovedească ca au fost clienții firmei recenzate!
curios este ca deși costurile pentru întreținerea unui asemenea site - ce are si reclame cu actori ( pe fb ) - nu sunt deloc mici - rezultatele înscrise la RC sunt aproape de zero !!!!!
întrebarea mea - aceste înregistrări de firme fictive , plus însușirea de atribuții ce se confunda cu o instituție de control - sunt legale sau ....?
Anaf ul probabil ca ar trebui sa știe si el daca sunt toate ok. sau nu?
mulțumesc
Eu am pus o întrebare , va rog sa nu exageram si sa ne jignim. Sunt membru aici de 10 ani si nu îmi permit sa fiu "obraznic" cu întrebările mele. Nu am afirmații acuzatoare sunt doar semne de întrebare si nu este nimic rău sa pun o asemenea întrebare . Cât despre FB , nu îl folosesc din 2020 . Dar, va mulțumesc pentru admonestare si daca e necesar sa închid acest cont , o voi face ! Mulțumesc
Majoritatea inspectorilor au venituri din instanțe ! Ce înseamnă aceste venituri ?
Precizarea dvs fără alte comentarii , nu este deloc convingătoare
Mulțumesc
Inspectorii ITM înțeleg ca primesc o cota parte din amenzile pe care le dau - deci , au tot interesul sa o facă si niciodată sa nu vina cu munca de prevenție!!!
Greșesc ??
Mulțumesc
Administratorul judiciar, nu a actualizat datele si suma pe care o am de recuperat este mult mai mare fata de cât a fost prins in raportul de reorganizare . Alți creditori au sumele mai mici pentruca au mai primit bani de la debitor dar sumele nu au fost actualizate . Întrebam ce se întâmplă după ce planul trece? Se mai actualizează sau nu sumele? Mulțumesc mult