avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Activitate Georgeta777

Activitate Georgeta777

Multumesc pentru raspuns.
Nu am vreun contract incheiat. Invitatia pentru participarea la diverse sondaje de opinie nu este constanta.
Buna ziua.
Din anul 2010 particip din cand in cand la completarea chestionarelor online trimise de catre o firma de sondaje de opinie. Singura data in care am ridicat banii pentru aceste chestionare a fost in iulie 2011. De atunci, am continuat sa completez fara a face o cerere de plata. Astfel, la sfarsitul lunii mai 2016, in cont aveam 3700 puncte, respectiv 37 euro. Punctele se convertesc in euro, si, la cerere, se vireaza banii.
Totul a inceput in urma cu doua saptamani, cand s-au afisat, fara motiv, doar 2315 puncte, iar in cont doar 23,15 euro desi nu am facut nicio solicitare de plata. Le-am trimis un e-mail prin care ii informam asupra erorii, la care insa nu mi-au raspuns. Dupa cateva zile,numarul de puncte a scazut inexplicabil la 2165 puncte, iar suma datorata la 21,65 euro. Am facut o fotografie a paginii online cu 2315 puncte, si alta actuala, cu 2165 puncte, din nou, desi nu am solicitat vreo plata si nici nu se face pentru o suma atat de mica.
Nu am nici in acest moment vreun raspuns si nici nu s-a corectat eroarea. De fapt, erorile. Am doua fotografii ale paginii online cu situatia punctelor si a valorii financiare: 23.15 euro si 21,65 euro. Nu m-am gandit ca va fi posibila o astfel de situatie si nu am o fotografie a paginii cu cei 37 euro/3700 puncte. Insa, firma de sondaje, poate face un backup si verifica, de fapt, corectitudinea afirmatiilor mele.
In situatia in care ei nu raspund, ce pot face? Multumesc.