Buna ziua.
Din anul 2010 particip din cand in cand la completarea chestionarelor online trimise de catre o firma de sondaje de opinie. Singura data in care am ridicat banii pentru aceste chestionare a fost in iulie 2011. De atunci, am continuat sa completez fara a face o cerere de plata. Astfel, la sfarsitul lunii mai 2016, in cont aveam 3700 puncte, respectiv 37 euro. Punctele se convertesc in euro, si, la cerere, se vireaza banii.
Totul a inceput in urma cu doua saptamani, cand s-au afisat, fara motiv, doar 2315 puncte, iar in cont doar 23,15 euro desi nu am facut nicio solicitare de plata. Le-am trimis un e-mail prin care ii informam asupra erorii, la care insa nu mi-au raspuns. Dupa cateva zile,numarul de puncte a scazut inexplicabil la 2165 puncte, iar suma datorata la 21,65 euro. Am facut o fotografie a paginii online cu 2315 puncte, si alta actuala, cu 2165 puncte, din nou, desi nu am solicitat vreo plata si nici nu se face pentru o suma atat de mica.
Nu am nici in acest moment vreun raspuns si nici nu s-a corectat eroarea. De fapt, erorile. Am doua fotografii ale paginii online cu situatia punctelor si a valorii financiare: 23.15 euro si 21,65 euro. Nu m-am gandit ca va fi posibila o astfel de situatie si nu am o fotografie a paginii cu cei 37 euro/3700 puncte. Insa, firma de sondaje, poate face un backup si verifica, de fapt, corectitudinea afirmatiilor mele.
In situatia in care ei nu raspund, ce pot face? Multumesc.