avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate valentin_vali

Activitate valentin_vali

Răspuns la discuția Solicitare despagubire
Multumesc mult Dl. Gabriel.

O zi buna!
Buna ziua,

As dori daca se poate sa ma lamureasca cineva intr-o anumita situatie.
Am cumparat un apartament, sub mine se afla un apartament cu o vecina care este plecata in strainatate. Cand am achizitionat apartamentul am intrebat fostul proprietar daca exsista problem ascunse, respectivul mi-a transmis ca nu, a avut o problema la baie ca ii s-a spart o teava anume si care a reparato. Am fost cu administratorul la apartamentul de sub mine sa vad ca nu ii curge omului nimic pe pereti, ii se scursese intradevar si lasase o pata. Am cercetat zona si am vazut ca ramasese pata veche si uscata. Ca sa ma asigur ca nu ma minte am tinut si eu cateva zile sa curga apa suficienta cat sa inunde baia de jos. Am revenit dupa cateva zile , pata era aceeasi si la fel de uscata. Intre timp s-a mutat un chirias acolo , a stat un an de zile , a plecat si a revenit proprietarul.
Proprietarul a venit cu o falca in cer si una in pamant ca trebuie sa ii repar eu baia pentru pata respectiva.

Intrebarea mea este daca am vreo obligatie eu sa il despagubesc in vreun fel in situatia in care eu nu am contribuit la afectarea camerelor lui de nici un fel.